Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar - Ondernemersacademie

Maak jouw ondernemersplannen voor het komend halfjaar

Huidige status
Nog niet aangemeld
Prijs
97
Begin
This cursus is currently closed

In het ondernemerschap is het belangrijk om af en toe even stil te staan en te kijken naar wat je eigenlijk allemaal aan het doen bent. Doe je nog wel wat je het liefste doet? En lukt het een beetje om te focussen zodat je écht stappen zet om dichter bij jouw doelen, dromen of missie te komen? Onderneem jij nog steeds zoals jij dat wil?

Voor veel ondernemers is het een uitdaging om tussen het gaan-met-die-banaan door even stil te staan. De balans op te maken over wat je allemaal eigenlijk aan het doen bent en hoe je dat aanpakt. Én vooral ook die focus er in te houden om dichter bij je doelen te komen, in plaats van alles door elkaar doen.

In deze online workshop leer je:

  • hoe jij het eerste halfjaar kunt evalueren;
  • wat je kunt laten varen en waar je meer van wil;
  • hoe je met die 101 ideeën weer in beweging komt;
  • de balans opmaken en van daaruit keuzes maken;
  • halfjaardoelen stellen en een planning maken;
  • welke stappen jij als eerst te zetten hebt;
  • heb je focus en weet je hoe je dit kunt behouden of terugkrijgen;
  • welke tools je focus en overzicht geven.

Naast de inspirerende workshop krijg je voor- en achteraf opdrachten om mee aan de slag te gaan. Je ontvangt de Halfjaarplanner die je nodig gaat hebben tijdens de workshop. Én je krijgt toegang tot een fijne enthousiaste groep ondernemers waar je al je vragen kan stellen en je inzichten kunt delen. 

Deze online workshop heeft als doel dat jij je bewust wordt van hoe jij de dingen doet zoals jij ze doet en waar je kansen laat liggen om nog meer op jezelf af te stemmen. Hoe meer je dit doet, hoe meer tijd jij gaat besteden aan datgene wat je écht het liefste doet én waarmee jij het verschil kunt maken.

Heb jij behoefte aan focus en overzicht in je bedrijf? Dan is deze feel-good-workshop echt wat voor jou.

Deze ondernemers gingen je voor

“De online workshop leek mij een goede manier om te kijken of ik na de Corona weer goed aan de gang kan en om structuur aan te brengen. Mijn mooiste inzicht uit de workshop is dat ik een nieuwe focus heb gevonden om aan mijn bedrijf te werken. Ik ga mezelf beter zichtbaar maken en meer content delen. Én ik ga vieren dat ik weer mag starten met het geven van workshops.”

rondKatja
“Ik wilde graag kennismaken met Désirée. Ik ben van plan mijn bedrijf een doorstart te geven en hoop hier weer ‘aan’ te gaan. Structuur en tips zijn meer dan welkom. Ik heb ontdekt dat bijna alles dat ik dit jaar heb gedaan verband houdt met mijn vak als interieurontwerper. Door het op te schrijven werd het voor mezelf op een andere manier zichtbaar. Kan het niet precies onder woorden brengen.”

Helena Bok

Helena Bok

“Ik ben nog niet gestart met onderneming, dit lag even op z’n gat door mijn privésituatie. Ik heb me aangemeld voor de workshop omdat ik nu even een boost nodig heb om volgend jaar op te starten. Een van mijn inzichten is dat ik de afgelopen periode de focus erg op anderen heb gehad. Nu gaat de focus weer naar mezelf en het opstarten van mijn bedrijf. Ik heb de halfjaarplanning klaar en de eerste weken al in mijn agenda staan.”

rondGisela
“Wilde graag de online workshop volgen om overzicht te creëren voor het komend halfjaar. Ik heb nieuwe ideeën, andere richtingen die ik graag op wil. Dus vooral voor de focus en richting. Ik heb de bevestiging gekregen dat ik in mezelf mag geloven en dat ik klaar ben voor de volgende stap.”

rondEvelien
“Ik heb me aangemeld om vernieuwde richting te geven aan mijn plannen en daarmee overzicht creëren. Een mooi inzicht dat ik opgedaan heb, is dat er ook een PAUZE-stand is, die ook okay is. Ik ga meer vooruit kijken naar de dingen die er al staan en dan groter geheel plannen, en daarop meer mijn acties en ook mijn werkdagen richten. Nog meer vanuit flow creëren en in kleine blokken. En de rest… go with the flow.”

rondNathalie
“Aangemeld voor deze workshop omdat ik meer richting wilde geven aan mijn doelen. Door deze online workshop zijn er ideeën bovengekomen waar mijn focus vroeger op lag en ik heb nieuwe ideeën en inzichten gekregen. Mijn thema voor dit jaar wordt terug naar het begin, opnieuw opbouwen en ontwikkelen. Daarnaast ga ik meer doen aan selfcare. Ik ga altijd maar door en dat ga ik anders doen. Én iets met online zichtbaarheid. Dankjewel voor de inspiratie. #ondernemenzoalsikdatwil ”

rondJoke

 

Scroll naar boven