Maak jouw ondernemersplannen voor 2021 iDees online met poster

Maak jouw ondernemersplannen voor 2021

Huidige status
Nog niet aangemeld
Prijs
97

Door het jaar heen doen we veel meer dan we door hebben. Lang niet altijd houden we ons aan ons plan en dat hoeft ook niet. Want juist door te handelen van uit flow en intuïtie, ontstaan de mooiste dingen. Wél blijft het belangrijk en af en toe te checken of wat je doet nog bijdraagt aan wat je belangrijk vindt om te doen. Het eind van het jaar is daar een perfect moment voor.

We praten met elkaar vaak over wat we allemaal willen gaan doen. Dat is fijn: lekker vooruit kijken, plannen maken en gaan met die banaan. We houden nou eenmaal van to-do-lijstjes maken. Minstens zo belangrijk is het terugblikken. Daar zit veel potentie in om in het volgende jaar op verder te bouwen. Daarnaast geeft het vaak ook een lekkere portie zelfwaardering, wat we onszelf niet zo snel geven, terwijl dat juist zo’n boost kan geven. Dus hoppa, op naar dat i-did-it-lijstje.

Het stellen van doelen is één van de manieren om focus te krijgen in wat we doen. Maar hoe stel je die doelen en waar heb je rekening mee te houden? Hoe zorg je bijvoorbeeld voor een goede balans tussen privé en ondernemerschap? Hoe zorg je ervoor dat je in 2021 ook klaar bent voor een eventuele aanhoudende corona-crisis? Hoe zorg je ervoor dat jij volgend jaar écht gaat of nóg meer kunt ondernemen zoals jij dat wil? We gaan het allemaal met elkaar bespreken.

Maak jouw ondernemersplannen voor 2021

Tijdens het live event is een opname gemaakt, zodat ook jij nog lekker mee kan doen aan deze inspirerende dagworkshop. Ideaal, dan kun je hem lekker op je eigen moment volgen én eventueel in stukken hakken. Kun je lekker op de pauzeknop drukkken, e.e.a. uitwerken en hoppa weer verder. Net wat je wil. Heb je toffe dingen die je wil delen of heb je misschien vragen? No worries, die kun je gewoon delen in de besloten Facebook-community. 

In dit online evenement gaan we:

 • lekker praktisch aan de slag;
 • samen terugblikken naar 2020;
 • bekijken wat je kunt laten varen en waar je meer van wil;
 • ontdekken hoe je met 101 ideeën weer in beweging komt;
 • de balans opmaken en van daaruit keuzes maken;
 • jaardoelen stellen en een planning maken;
 • helder maken welke stappen jij als eerst te zetten hebt;
 • de focus in je ondernemersplannen van 2021 brengen;
 • jouw plan de campagne op papier uitwerken;
 • delen hoe je dit kunt behouden of terugkrijgen;
 • vertellen welke tools je focus en overzicht geven.

Dit krijg je erbij:

 • Account bij de Ondernemersacademie (o.a. voorbereidende opdrachten)
 • Toegang tot de besloten Facebook-groep
 • Jaarplanning 2021 Poster (printable)

Het doel van dit online evenement is om samen de balans op te maken voor 2020, te ontdekken waar jij kansen laat liggen om nog meer op jezelf af te stemmen en concrete plannen voor 2021 te maken. Zodat jij volgend jaar nog meer of blijft doen wat jij het liefste doet, waarmee jij van betekenis kan zijn en waarmee jij het verschil kan maken. Zowel voor jezelf als voor je klanten.

Wil jij met een lekker gevoel met focus en overzicht het nieuwe jaar in gaan? Dan is deze online dagworkshop echt wat voor jou. 

Deze ondernemers gingen je voor

Met onderstaande video krijg je beeld bij het offline evenement Maak jouw ondernemersplannen voor 2020. Verschillende deelnemers delen hun ervaringen.

Deze ondernemers gingen je voor

“Ik weet dat voor een gezond bedrijf het noodzakelijk is om tijd te maken voor het uitwerken van een plan en deze in hapklare stukken uit te werken zodat de acties overzichtelijk en doable worden. Vorig jaar heb ik het zelf gedaan. Dat was al fijn, maar ik denk dat het nog fijner is om het met gemotiveerde andere ondernemers te doen. En ik wil het met Desiree doen omdat ik heel enthousiast ben over jouw manier van werken. Ze susrengt veel energie mee, praktische stappen en inspireert om in actie te komen. Afgelopen jaar vond ik het zo waardevol dat ik er ook dit keer weer bij wil zijn.” – 

rondChristina Pokhodilo

“Vorig jaar was ik bij het evenement “Maak jouw ondernemersplannen van 2020” van @ideesonline. Destijds heb ik ook doelen opgesteld en plannen gemaakt (in mijn bullet journal of course). Dit zorgde voor mij voor een goede focus en balans tussen privé en het ondernemerschap. Afgelopen week bladerde ik hier even in terug. Zonder hier dagelijks naar te kijken, besefte ik mij dat ik onbewust al zo veel stappen heb gezet en doelen heb behaald het afgelopen jaar! Ik geloof er dan ook echt in door plannen te maken en het echt op “papier” op te schrijven je meer focus krijgt in wat je doet en waar je naartoe wilt. Vandaag heb ik mij daarom ook weer aangemeld voor dit online evenement van dit jaar: “Maak jouw ondernemersplannen voor 2021”! Wie zijn er nog meer aanwezig? 24 november 😃” 

rondMarlies Brink

Scroll naar top