Jaarplanner Poster 2022 [Download]

Huidige status
Nog niet aangemeld
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Vind je het ook fijn om een overzicht te hebben van hoe jouw 2022 er uit gaat zien? Dan is deze Jaarplanner Poster wat voor jou!

De Jaarplanner poster helpt je om goed stil te staan bij hoe jij jouw jaar het liefste in zou willen vullen. Je hebt nu de kans om bepaalde dagen, weken of misschien wel maanden leeg te houden, voordat je agenda weer volstroomt.

Start dit keer met het plannen van je vrije dagen en je vakanties, zodat je genoeg tijd hebt om tussen de bedrijven door lekker te ontspannen. Zo kun je opgeladen aan de slag met alle andere dingen die komen gaan.

Gebruik de handige legenda om opleidingsdagen, netwerkdagen, vrijwilligerswerk en andere activiteiten met een vaste datum, vast in de planning te zetten. Neem voor elk een ander kleurtje en je weet precies wanneer je wat te doen hebt.

Je krijgt twee digitale versies van de Jaarplanner Poster. Dan kun je kiezen welke je het mooiste vindt én hem zo vaak uitprinten als je wil. Ideaal om een als kladje te gebruiken en hem daarna netjes in te vullen.

Het is het fijnste om deze poster op A3 papier uit te printen. Zo heb je lekker de ruimte om hem in te vullen én kun je hem met twee keer vouwen handig in je agenda stoppen.

  • Digitaal bestand
  • Onbeperkt zelf uitprinten
  • Handige legenda
  • Fijn overzicht over je jaar
  • Ondernemen zoals jij dat wil

Naast de downloadbare poster krijg je ook toegang tot de Facebook-groep Samen werken aan je eigen bedrijf zodat je daar je vragen kunt stellen en je inzichten kunt delen. Extra leuk: je krijgt ook social media inspiratie zodat jij je netwerk kunt inspireren.

Je kunt de Jaarplanner Poster 2022 nu gratis downloaden. Je krijgt dan een account in de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil mocht je die nog niet hebben. Je vindt de downloads in de vorm van een training onder het kopje Trainingen of Mijn account.

Scroll naar top