Flow verdiepingsjaar

Flow-verdiepingsjaar 2023

Huidige status
Nog niet aangemeld
Prijs
3000
Begin
This cursus is currently closed

Heb jij deelgenomen aan een van de voorgaande Flow-jaartrajecten én vind je het fijn om nogmaals een jaar samen aan jouw bedrijf te werken en een mooie verdiepingsslag te maken? Dan is het Flow-jaar Knallen, het verdiepingsjaar wat voor jou!

Sinds het eerste Flow-jaar krijg ik vragen of er nog een vervolg is op het Flow-jaar Knallen. Met verschillende deelnemers ging ik het gesprek aan om tot een mooi verdiepingsjaar te komen en goed nieuws! Dat is gelukt! In 2023 start het tweede Verdiepings Flow-jaartraject, het verdiepingsjaar.

Het Flow-jaartraject

In het eerste Flow-jaar gaan we aan de slag met verschillende thema’s. We maken een planning, kijken waar jouw winst ligt om meer te ondernemen zoals jij dat wil en maken social media plannen. Allemaal thema’s die jaarlijks terug blijven komen en waar we dus ook in het tweede jaar mee aan de slag gaan. Plus natuurlijk dat stukje mindset en selfcare, want ja….als je groeit blijven deze thema’s ook voorbij komen.

Nog een jaar

Er zijn verschillende redenen waarom je nog een jaar aan zou willen sluiten. Waar de ene persoon juist het praktische support heel erg waardeert, vind de ander het juist heel fijn om zo met een groep samen te komen en elkaar verder te helpen. Weer een ander vind het vooral heel fijn om op iemand terug te kunnen vallen als het even niet zo lekker gaat. Het belangrijkste is vooral dat jij zin hebt om als ondernemer te groeien en je bedrijf daarmee een boost te geven.

Alles van het eerste jaar

Het verdiepingsjaar heeft alles van het eerste jaar. De live-dagen in januari, februari, maart, april, mei, juni, september en december. De maandelijkse coachcalls om één op één te bespreken wat er speelt. De plan-producten krijg je natuurlijk weer én weer volledig toegang tot de online programma’s Bouw je bedrijf rondom jouw leven, Samen werken aan jouw online diensten en Samen werken aan jouw social media.

Een laag je dieper

Het verdiepingsjaar is natuurlijk een verdieping. Daarom gaan we één ding een beetje anders doen. Je hebt het traject namelijk al een keer gevolgd. Daarom is het fijn om voor de live-dagen zelf het nodige voor te bereiden, zodat we op de live-dagen minder in de basis hoeven te duiken maar vooral dat laagje dieper kunnen gaan. Daarnaast ontstaat er op deze manier meer ruimte, om met mijn support, praktisch aan de slag te gaan. Fijn toch?

Bonus-dagen

Het is een verdiepingsjaar, dus ik wilde het nog toffer maken. Vooral om jou nog wat meer duwtjes in de rug te kunnen geven waar nodig, of juist misschien wel het tegenovergestelde. 😉 Daarom komen er ook twee Bonus-dagen zoals ik ze genoemd heb. Op deze dagen zal ‘s ochtends een thema besproken worden waarop de groep verdieping wil, denk aan:  Vergroten van je vindbaarheid op Google of Tips voor het houden van een sterke pitch.

Extra één op één sessie

Ergens in het jaar, wanneer jij het nodig hebt, kun je voor de (offline) één op één sessie gaan, van 1,5 uur. Dit kan op allerlei manieren ingevuld worden. Van Tranformatiesessie om voor een en altijd af te rekenen met belemmerende overtuigingen, praktische support bij het bouwen van je website of iets anders of bijvoorbeeld een sparringsessie om samen wat dieper op een onderwerp in te gaan. Jij kiest wat we gaan doen en wanneer.

Extra praktische support

Op de Bonus-dagen is er in de middag ruimte om praktisch aan de slag te gaan. Wéér wat extra tijd om aan je bedrijf te werken. Zo kun je direct aan de slag met wat er ‘s ochtends gedeeld is of ga je lekker verder met de to-do’s waarbij je wel wat hulp van mij kunt gebruiken. De Bonus-dagen worden aansluitend op een Flow-jaardag gepland, zodat je maar één keer hoeft te reizen én daarmee eventueel ook ruimte hebt om aan de slag te gaan met de acties die uit de jaardag naar voren gekomen zijn.

Data en deelnemen

Enthousiast en lijkt het je fijn om nog een jaar samen te knallen? Je bent van harte welkom. De live-dagen worden gepland in januari, tweedaagse in februari, één in maart en in april, een tweedaagse in mei, één dag in juni, september en december. De exacte data volgen later dit jaar. Wil je graag meedoen? Je bent van harte welkom. Kosten komen overeen met het eerste Flow-jaar. Dit jaar dus extra fijn: je hebt extra live dagen, praktische support én een verdiepende één op één sessie om weer een mooie groei te realiseren.

Aanmelden

Ben je eruit en wil je nog 12 maanden samen aan de slag? Je bent van harte welkom. Extra leuk: als jij je nu aanmeld krijg je van mij:
– direct toegang tot de online programma’s zodat je nu al kunt starten;
– plannen we in de maanden die nog gaan komen een coachcall, zodat je nu vast kunt beginnen

Aanmelden kan door te mailen naar info@ideesonline.nl of bel of app even naar 06-43456343. Vind je het fijn om nog even te overleggen, dan mag je me natuurlijk altijd bellen.

 

Scroll naar boven