Een succesvol bedrijf door te ondernemen vanuit flow

Huidige status
Nog niet aangemeld
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)
succesvol bedrijf door te ondernemen vanuit flow - kopie

Gratis Online Inspiratiesessie voor enthousiaste ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien vanuit ontspanning.

Geen snelle tips maar vooral waardevolle inzichten die op de lange termijn het verschil gaat maken voor jou en je bedrijf.

Je gaat meer plezier halen uit het ondernemerschap door stil te staan bij de keuzes die je zou kunnen maken, waardoor het veel meer gaat stromen in je bedrijf.

Je gaat vooral meer ontspannen ondernemen door meer achterover te leunen, af te stemmen op wat jij belangrijk vindt en te vertrouwen op je eigen ondernemersflow.

Je gaat ontdekken hoe jij meer kunt ondernemen zoals jij dat wil, op een manier die goed past bij jouw privé leven én waarmee je jouw bedrijf kan laten groeien.

  • 15 juli 10.00 uur
  • Duur 1 uur (kort en krachtig)
  • Nu gratis deelname
Meld je vandaag gratis aan via `Log even in om je aan te melden´-button, scroll naar beneden om een account aan te maken (als je die nog niet hebt). Na aanmelden krijg je per mail je wachtwoord (check je spambox). Ga opnieuw naar de website en Mijn account om in te loggen. 
 
Bij het aanmelden krijg je een account bij de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil , mocht je die nog niet hebben. Bewaar je inlog goed, zodat je erbij kan als we online met elkaar aan de slag gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top