Welkom in de Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil
Door ondernemers, voor ondernemers

Als ondernemer is groei en ontwikkeling een steeds terugkerend thema. In welk stadium van het ondernemerschap je ook zit of in welk vakgebied je ook actief bent. Je wil wat je doet groter maken om je impact te vergroten, het verschil te maken. Hoe dit er concreet uit ziet, kan door de tijd heen verschillen. Want jij veranderd, je leven veranderd en je bedrijf veranderd. Het is belangrijk om steeds weer op jezelf te blijven afstemmen zodat je bewust blijft kiezen om dat te doen wat bij jou past, waar jij de meeste impact mee kunt maken én het zo te doen dat jij de vrijheid ervaart van het ondernemerschap.

Foto: Mijn Social Media Fotograaf
Foto: Mijn Social Media Fotograaf

Waar die groei zit, is voor iedereen anders en het verschilt ook van moment tot moment. De ene keer heb je behoefte om vooruit te kijken, plannen te maken, focus er in te brengen, nieuwe kennis op te doen, wil je leren hoe je praktisch dingen aan kunt pakken en wil je lekker in die actiemodus komen. De andere keer is het juist tijd om stil te staan, terug te blikken, de balans op te maken, te genieten van waar je staat, bij te sturen waar nodig, ruimte te creëren om te ontspannen, bewuste keuzes te maken en waardevolle inzichten tot je te laten komen.

 

Eigenlijk krijg je bij het ondernemerschap een groot cadeau erbij: een uitgebreid persoonlijk ontwikkelingstraject. Er komen altijd weer situaties op je pad waar je van kan leren. Of het nou nieuwe situaties zijn waar jij je comfortzone voor op te rekken hebt of situaties waarin je vastloopt. Het is altijd weer interessant om te kijken wat het met je doet en wat je hier in te doen hebt. Zie het als iets moois. Deze situaties vormen de toegang om nog bewuster te gaan ondernemen en keuzes te maken die echt bij jou en je bedrijf passen.

Foto: Mijn Social Media Fotograaf
Foto: Mijn Social Media Fotograaf

Samenwerken is een belangrij onderdeel als je wil groeien. Als je minder wil doen van de dingen die je liever niet meer wil doen, heb je bepaald werk uit te besteden. Als je kennis op wil doen om je verder te ontwikkelen heb je die kennis bij iemand te halen. Als je nieuwe plannen uit wil werken is het fijn om eens met andere ondernemers te sparren over de thema’s die je bezig houden. Het is zo fijn om van elkaar te leren, het samen te doen en krachten te bundelen. 

Samen is het zoveel leuker, ga je zoveel sneller 

én kom je vooral ook veel verder.

Ondernemersacademie

#ondernemenzoalsikdatwil

In deze ondernemersacademie werken we aan de hand van een paar basisthema’s die naar ons idee de essentie vormen om fijn samen te kunnen werken en te groeien.

PRAKTISCH
De kennis die we delen maken we graag toepasbaar en praktisch, zodat jij heel concreet weet wat je kan doen en vooral hoe je dit doet. Zo leer jein de praktische trainingen stap voor stap hoe je het aan kunt pakken.

PERSOONLIJK
Het is belangrijk dat je lekker kunt zijn wie je bent. Juist in het ondernemerschap is dit zo ontzettend belangrijk. Want hoe dichter jij bij jezelf blijft, hoe leuker het ondernemerschap is, hoe meer je klanten bij je passen. 

PIONIEREN
Op gebied van ondernemen is het de kunst om bij te blijven en helemaal om voor te lopen. Om je hierbij te helpen vullen wij de trainingen en programma’s aan waar mogelijk, zodat je mee kunt groeien. 

POSITIVITEIT
We denken graag in mogelijkheden. Kijken naar hoe het wél kan, wat er wél is en wat er wél goed gaat. Dit werkt lekker opbouwend en veel motiverender. Blik vooruit, vertrouwen in jezelf en blijven geloven in dat jij daar waar komen waar jij heen wil.

PASSIEVOL
We willen allemaal van betekenis zijn om een verschil in de wereld te kunnen maken. Door iets te doen wat rechtstreeks vanuit ons hart komt, gaat ons innerlijk vuurtje lekker branden. Daar kunnen we vervolgens weer anderen mee inspireren en activeren.

PLEZIER
Geen doel is te ver als je plezier hebt in wat je doet. Om die toffe ondernemersdromen en doelen te realiseren heb je er tijd en energie in te steken. Door te doen wat jij het liefste doet, samen te werken met de leukste partijen, voelt je werk ook niet meer als werk.

Scroll naar top