Tijdelijk gratis
Yoga Nidra voor ondernemers desireeboerema

Yoga Nidra sessie voor ondernemers

Lijkt het je fijn om te onderzoeken of Yoga Nidra iets voor jou kan zijn? Met deze sessie kun je het eens lekker uitproberen. Lekker op je eigen moment wanneer het jou uitkomt.

€57
Gifjes maken voor social media Ondernemersacademie

Gifjes maken voor social media

Gifjes zijn er in vele soorten en maten. Altijd leuk. Maar nog leuker als ze in de stijl van jouw bedrijf zijn. Tijd om ze zelf te maken.

€97
Maak jouw ondernemersplannen voor 2022

Maak jouw ondernemersplannen voor 2023

Heb je zin om ondernemersplannen te maken voor volgend jaar? En dan op zo’n manier zodat jij nog meer kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil? Dan is dit online event wat voor jou!

€3,000
8 Flowjaardag proost e1647329661664

Flow-jaartraject 2023

Wil jij een jaar lang jouw bedrijf extra belangrijk maken om de groeispurt met je bedrijf te maken waar je al zo lang van droomt? Én kom je daarvoor graag offline samen? Check dit!

€147
Yoga Nidra Ontspannen Ondernemen

Yoga Nidra: ontspannen ondernemen

Wil je meer rust in je hoofd, positiever denken en dichter bij jezelf blijven in de keuzes die je maakt? Maak kennis met Yoga Nidra.

€97
Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar - Ondernemersacademie

Maak jouw ondernemersplannen voor het komend halfjaar

Ontdek hoe jij focus, overzicht en structuur kunt krijgen in alles wat je doet voor je bedrijf. Zodat je nog meer kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil.

€800
Bouw-je-bedrijf-rondom-jouw-leven-Ondernemeracademie

Bouw je bedrijf rondom je leven

Je leert hoe jij kunt doen wat je het liefste doet, waar je goed in bent, hoe je daarmee van betekenis kan zijn én waar je ook je boterham mee kunt verdienen.

€147
Online training Ondernemen op het ritme van de maan

Ondernemen op het ritme van de maan

Lijkt het jou fijn om meer vanuit flow te ondernemen? En daarmee meer ontspanning en moeiteloosheid ervaart? Leer ondernemen op het ritme van de maan.

€97
Maak van je bedrijf een merk iDees online Marlis Merkstudio 2022

Maak van je bedrijf een merk

Met een logo kun je beeld geven bij je bedrijf en zo kun je bedrijf herkenbaar maken. Nóg mooier is het om van je bedrijf een merk te maken. Maar hoe doe je dat? 

€700
Samen werken aan jouw social media - Ondernemersacadamie

Samen werken aan jouw social media

Leer hoe jij efficiënt en doelgericht social media in kunt zetten om anderen te inspireren, je impact te vergroten en klanten aan te trekken.

€700
Soow Pictures iov Kamer van Koophandel - Samen werken aan jouw online diensten

Samen werken aan jouw online diensten

Er zijn super veel mogelijkheden op gebied van online ondernemen. In dit uitgebreide programma leer je stap voor stap hoe je dit aan kunt pakken.

Hartstikke gratis
Kvk Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen aan de Kamer van Koophandel

In deze serie stel ik veel vragen over het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor zit ik aan tafel bij Albert Koerts, Adviseur Ondernemersondersteuning KVK.

€97
Online Facebook Training

Facebook Training

Leer hoe stap voor stap een professioneel profiel neerzet voor jouw bedrijf en hoe je het praktisch in kan zetten om het optimale eruit te halen.

Scroll naar boven