€3000
Flow jaartraject 2021

Flow-jaartraject 2021 Zomerstart

Wil jij een jaar lang jouw bedrijf extra belangrijk maken om de groeispurt met je bedrijf te maken waar je al zo lang van droomt? Én kom je daarvoor graag offline samen? Check dit!

Lees verder…

€1000
Mastermind campingeditie 2021 Ondernemersacademie

Mastermind-week Campingeditie

Hou jij van de natuur, ben jij graag buiten, hou je van kamperen én heb je zin om deze zomer jouw bedrijf een boost te geven? Laten we samen een oerknal maken tijdens de campingeditie van de Mastermind-week.

Lees verder…

€57
Gifjes maken voor social media Ondernemersacademie

Gifjes maken voor social media

Gifjes zijn er in vele soorten en maten. Altijd leuk. Maar nog leuker als ze in de stijl van jouw bedrijf zijn. Tijd om ze zelf te maken.

Lees verder…

€147

Yoga Nidra: ontspannen ondernemen

Wil je meer rust in je hoofd, positiever denken en dichter bij jezelf blijven in de keuzes die je maakt? Maak kennis met Yoga Nidra.

Lees verder…

Hartstikke gratis
Kvk Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen aan de Kamer van Koophandel

In deze serie stel ik veel vragen over het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor zit ik aan tafel bij Albert Koerts, Adviseur Ondernemersondersteuning KVK.

Lees verder…

97
Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar - Ondernemersacademie

Maak jouw ondernemersplannen voor het komend halfjaar

Ontdek hoe jij focus, overzicht en structuur kunt krijgen in alles wat je doet voor je bedrijf. Zodat je nog meer kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil.

Lees verder…

€1500
Flow jaar knallen 2021

Flow-jaartraject 2021

Wil je jouw (online) bedrijf en social media naar een 2.0 of misschien 3.0 versie brengen? Of direct goed van start gaan met je bedrijf? Dan is het Flow-jaar wat voor jou!

Lees verder…

€97
Maak jouw ondernemersplannen voor 2021 iDees online met poster

Maak jouw ondernemersplannen voor 2021

Met een goed gevoel dit jaar afsluiten en met focus en overzicht 2021 in gaan? Het is tijd om samen mooie plannen te maken. Doe je mee?

Lees verder…

€700
Samen werken aan jouw social media - Ondernemersacadamie

Samen werken aan jouw social media

Leer hoe jij efficiënt en doelgericht social media in kunt zetten om anderen te inspireren, je impact te vergroten en klanten aan te trekken.

Lees verder…

€97
Online Facebook Training

Facebook Training

Leer hoe stap voor stap een professioneel profiel neerzet voor jouw bedrijf en hoe je het praktisch in kan zetten om het optimale eruit te halen.

Lees verder…

€800
Bouw-je-bedrijf-rondom-jouw-leven-Ondernemeracademie

Bouw je bedrijf rondom je leven

Je leert hoe jij kunt doen wat je het liefste doet, waar je goed in bent, hoe je daarmee van betekenis kan zijn én waar je ook je boterham mee kunt verdienen.

Lees verder…

€700
Soow Pictures iov Kamer van Koophandel - Samen werken aan jouw online diensten

Samen werken aan jouw online diensten

Er zijn super veel mogelijkheden op gebied van online ondernemen. In dit uitgebreide programma leer je stap voor stap hoe je dit aan kunt pakken.

Lees verder…


Scroll naar top