Pilotfase
Online training Ondernemen op het ritme van de maan

Ondernemen op het ritme van de maan

Lijkt het jou fijn om meer vanuit flow te ondernemen? En daarmee meer ontspanning en moeiteloosheid ervaart? Leer ondernemen op het ritme van de maan.
€700
Samen werken aan jouw social media - Ondernemersacadamie

Samen werken aan jouw social media

Leer hoe jij efficiënt en doelgericht social media in kunt zetten om anderen te inspireren, je impact te vergroten en klanten aan te trekken.
Hartsikke gratis

Jaarplanner Poster 2022 [Download]

Vind je het ook fijn om een overzicht te hebben van hoe jouw 2022 er uit gaat zien? Dan is deze Jaarplanner Poster wat voor jou!
€ 97
Maak jouw ondernemersplannen voor 2022

Maak jouw ondernemersplannen voor 2022

Heb je zin om ondernemersplannen te maken voor volgend jaar? En dan op zo’n manier zodat jij nog meer kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil? Dan is dit online event wat voor jou!
€3000
Flow jaartraject 2021

Flow-jaartraject 2022 Limited Edition

Wil jij een jaar lang jouw bedrijf extra belangrijk maken om de groeispurt met je bedrijf te maken waar je al zo lang van droomt? Én kom je daarvoor graag offline samen? Check dit!
€3000
Flow verdiepingsjaar

Flow-verdiepingsjaar 2022

Heb jij deelgenomen aan een van de voorgaande Flow-jaartrajecten én vind je het fijn om nogmaals een jaar samen aan jouw bedrijf te werken en een mooie verdiepingsslag te maken? Dan is het Flow-jaar Knallen, het verdiepingsjaar wat voor jou!
€1500
Flow jaar knallen 2021

Flow-jaartraject 2022 Online

Wil je jouw (online) bedrijf en social media naar een 2.0 of misschien 3.0 versie brengen? Of direct goed van start gaan met je bedrijf? Dan is het Flow-jaar wat voor jou!
Mei 2022 beschikbaar
Maak jouw ondernemersplannen voor komend halfjaar - Ondernemersacademie

Maak jouw ondernemersplannen voor het komend halfjaar

Ontdek hoe jij focus, overzicht en structuur kunt krijgen in alles wat je doet voor je bedrijf. Zodat je nog meer kunt gaan ondernemen zoals jij dat wil.
€700
Soow Pictures iov Kamer van Koophandel - Samen werken aan jouw online diensten

Samen werken aan jouw online diensten

Er zijn super veel mogelijkheden op gebied van online ondernemen. In dit uitgebreide programma leer je stap voor stap hoe je dit aan kunt pakken.
€57
Gifjes maken voor social media Ondernemersacademie

Gifjes maken voor social media

Gifjes zijn er in vele soorten en maten. Altijd leuk. Maar nog leuker als ze in de stijl van jouw bedrijf zijn. Tijd om ze zelf te maken.
€147

Yoga Nidra: ontspannen ondernemen

Wil je meer rust in je hoofd, positiever denken en dichter bij jezelf blijven in de keuzes die je maakt? Maak kennis met Yoga Nidra.
Hartstikke gratis
Kvk Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen aan de Kamer van Koophandel

In deze serie stel ik veel vragen over het inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Hiervoor zit ik aan tafel bij Albert Koerts, Adviseur Ondernemersondersteuning KVK.
€97
Online Facebook Training

Facebook Training

Leer hoe stap voor stap een professioneel profiel neerzet voor jouw bedrijf en hoe je het praktisch in kan zetten om het optimale eruit te halen.
€800
Bouw-je-bedrijf-rondom-jouw-leven-Ondernemeracademie

Bouw je bedrijf rondom je leven

Je leert hoe jij kunt doen wat je het liefste doet, waar je goed in bent, hoe je daarmee van betekenis kan zijn én waar je ook je boterham mee kunt verdienen.

Scroll naar top