Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Workshop Gifjes maken voor social media

20 september 2022 @ 09:30 | 16:00

€95
Gifjes maken voor social media Ondernemersacademie social

Als je actief bent op social media dan heb je vast al vaker leuke gifjes voorbij zien komen. Van die bewegende afbeeldingen die een soort van mini-video vormen. Super leuk om je stories op Instagram mee aan te vullen of je Whatsapp berichtjes mee op te vrolijken.

Jouw online merk
Het inzetten van de gifjes die er al zijn, is natuurlijk al leuk. Maar nog leuker wordt het als je gifjes toe kunt voegen die echt passen bij jouw bedrijf, je huisstijl, je vakgebied en jij als ondernemer. Zo kun jij je communicatie nog persoonlijker maken, je klant een extra lach bezorgen, je social updates nog herkenbaarder maken én professioneler overkomen.

Persoonlijke aanpak
Voor veel ondernemers is de persoonlijke benadering erg belangrijk. Dit past natuurlijk ook goed bij social media, daar mag het allemaal wat minder zakelijk. Het gebruik van eigen gifjes zijn hier een welkome aanvulling op. Er zijn zoveel mogelijkheden, echt eindeloos. En ook belangrijk: het hoeft niet veel te kosten en je kunt ze zelf prima maken. Je moet alleen even weten hoe.

Offline workshop
Tijdens de workshop GIFjes maken voor social media leer je welke stappen jij te zetten hebt om je eigen gifjes te maken. Van het bedenken welke GIFjes jij wil maken tot aan het online zetten. Désirée Wassing-Boerema leert je hoe je dit kunt doen én je gaat ook direct praktisch aan de slag. Je gaat met elkaar sparren (max 6 deelnemers) en samen aan de slag. Het idee van de dag is dat je de eerste GIFjes online hebt staan en je genoeg inspiratie hebt om mee aan de slag te gaan. Extra fijn is de praktische support op deze dag: heb je vragen, kun je ze direct stellen. Loop je vast? Dan staat Désirée voor je klaar.

Online training
Naast de leuke en praktische offline dag, krijg je ook de online training GIFjes maken voor social media erbij. Zo kun je vooraf alvast wat stappen zetten zoals een account aanmaken, zodat je op de dag direct met je GIFjes aan de slag kan. De theorie wordt in vogelvlucht even doorgenomen tijdens de offline dag. Met de online training kun je alles thuis nog eens rustig doornemen en bekijken. Of misschien vind je het juist prettig om dat vooraf al te doen. De training is zeer uitgebreid; je word stap voor stap meegenomen in hoe je jouw GIFjes kunt maken en online kunt zetten. Dus zelfs zonder de offline dag gaat dat je lukken.

De ervaring leert dat de meeste ondernemers het fijn vinden om ook echt even fysiek met elkaar aan de slag te gaan. Vandaar deze nieuwe workshop-dag. Mocht jij het heerlijk vinden om vanaf de bank lekker aan de slag te gaan, kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om de online training aan te schaffen en lekker op je eigen moment er mee aan de slag te gaan. Voor ieder wat wils zullen we maar zeggen.

Tijdens de workshop en online training ga je leren:

 • uit welke gifjes-opties je kunt kiezen;
 • wat voor gifjes jij kunt maken;
 • hoe je dit in stijl kan doen van jouw bedrijf;
 • wat je daar voor nodig hebt en hoe je daar aan komt;
 • hoe je heel praktisch je eigen merk-gifjes (en product-gifjes) maakt;
 • hoe je stap voor stap je eigen video-gifjes kan ontwikkelen;
 • hoe jij je gifjes op Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, LinkedIn en Whatsapp kunt inzetten.

Dit krijg je: 

 • Live Workshop GIFjes maken voor social media
 • Hele dag support om al je vragen te stellen
 • Je gaat met je eerste GIFjes online de deur uit
 • Bult inspiratie om mee aan de slag te gaan
 • Online training GIFjes maken voor social media
 • Toegang tot de besloten Facebook-groep
 • Ruimte om nadien je vragen te stellen in de Facebook-groep
 • Account in de Ondernemersacademie (als je die nog niet hebt)

Het doel van deze online training is dat je leert hoe je eigen gifjes kunt ontwikkelen en hoe je deze in kan zetten op social media, om zo je merk nog sterker op de online kaart te zetten.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om mee te doen aan de workshop GIFjes maken voor social media? Blok het in de agenda en meld je direct aan. Er is een beperkt aantal plaatsen (max 6) dus als je er bij wil zijn, wacht dan niet te lang. Kosten voor deze dag, inclusief de online training GIFjes maken voor social media bedragen €95,- exclusief btw. Let op: neem zelf even je lunch mee.

Klinkt goed, ik wil me aanmelden!

 

P.s. goed om te weten: na aanmelden kun je inloggen via “Mijn account” en daar vind je de online training.

Locatie en tijden
We komen samen aan de Mottenbrink 1E, 9755 PP Onnen. Er is beperkte parkeergelegenheid op het terrein. Je kunt de auto ook prima aan de kant van de weg parkeren. Nergens zit je met parkeerkosten. Inloop is vanaf 09.30 uur en we starten precies om 10.00 uur. Kom dus vooral even wat eerder, zodat je lekker de tijd hebt om aan te komen. De dag duurt tot zo’n uur of 16.00 met daarna nog een half uurtje tijd voor uitloop en/of om je vragen te stellen.

Meenemen
Als je je aangemeld hebt, zet dan direct even in je agenda dat je het volgend meeneemt.

 • Lunch voor tussen de middag
 • Laptop 😉
 • Koptelefoon of oortjes
 • Notitieboekje om je inspiratie in kwijt te kunnen.
 • Digitaal bestand van je logo (met transparante achtergrond – zie online training voor uitleg)
 • Kleurcodes uit je huisstijl.

Tip: neem eventueel ook wandelschoenen mee voor als je in de pauze een rondje wil wandelen. Even voorkomen dat je op mooie hoge hakken aankomt en daar geen half uurtje op kunt lopen. 😉

Lijkt het jou tof om je Instagram-stories, je Whatsapp-berichten en Facebook-updates, LinkedIn privé berichten op te kunnen leuken met je eigen gifjes? Dan is deze toffe workshop wat voor jou!

 

Deze ondernemers gingen je voor

“Super leuk om te doen (gevaarlijk verslavende werking 🙈)! Ik zou zeker de training aanraden, vooral aan ondernemers/zzp-ers die zelf geen tijd willen besteden aan het uitzoeken of niet ‘behendig’ zijn met dit soort bewerkingen. Met jouw uitleg en filmpjes kan echt IEDEREEN zelf leuke gifjes maken zonder enige voorkennis. Zo verschrikkelijk leuk om communicatie persoonlijker te maken, maar ook gewoon om berichten op social media een leuke animatie mee te geven. Als je er eenmaal mee bezig gaat krijg je steeds meer ideeën 🤗 Al veel gifjes nu gemaakt maar nog niet zakelijk ingezet. Maar ben ervan overtuigd dat het positieve reacties gaat opleveren.”

rondMariël de Bruin

“Aan een stuk door de cursus kunnen afronden. Als je er even voor gaat zitten, loop je gemakkelijk door de stappen heen. Ik vind de combinatie tussen de video’s en de aanvulling van tekst prettig. Ik wilde 1 x even terugspoelen in de video, maar dat lukte mij niet? De uitleg stond er dus uiteindelijk ook onder en kon op die manier de gemiste stap direct terug vinden. Voor ik begon was ik een klein beetje bang dat het misschien wat ingewikkeld was, maar dat werd gauw weggenomen. Ik vind het een leuke, laagdrempelige, uitdagende cursus, waar je veel waarde uit kunt halen. Ik kan niet wachten op de goedkeuring en het in te gaan zetten op social media. Ik zal dit vooral aan ondernemers aanraden die hun social media nog even wat extra persoonlijkheid willen meegeven en herkenning voor hun bedrijf.”

rondMarlies Brink

Gegevens

Datum:
20 september 2022
Tijd:
09:30 | 16:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon
0643456343
E-mail
info@ideesonline.nl

Locatie

Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil
Mottenbrink 1e
Onnen, Groningen 9755pp Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643456343
Scroll naar boven