Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenwerkdag Groningen

19 december 2022 @ 09:30 | 16:00

Samenwerkdag Groningen

Werk je veel alleen en vind je het fijn om af en toe een dag samen te werken met andere ondernemers? Wil je graag wat meer tijd plannen om AAN je eigen bedrijf te werken? Dan is een Samenwerkdag wat voor jou!

Dagprogramma

Om je een beetje beeld te geven hieronder een opzetje van hoe een Samenwerkdag eruit ziet:

09.30 uur Koffietijd + inloop
10.00 uur Rondje voorstellen
10.30 uur AAN je eigen bedrijf werken
12.00 uur Lunchbreak + tijd om te kletsen of een vraag in de groep te gooien
13.30 uur AAN je eigen bedrijf werken
15.00 uur Theepauze + tijd om te kletsen
16.00 uur Afronding.

Qua tijden hangt het ook een beetje af van het aantal ondernemers die er zijn. Dan duurt het rondje voorstellen b.v. wat langer. Het verzoek om er op tijd te zijn. Dan worden we niet tijdens het voorstelrondje gestoord en mis jij geen mooie verhalen van andere ondernemers.

Deelnemen

Je kunt in de basis gratis deelnemen aan een Samenwerkdag. Enige kosten die je hebt zijn de consumpties die je nuttigt. Deze betaal je aan het einde van de dag. Organiseren we op een locatie bij een ondernemer op kantoor of een besloten locatie? Dan betaal je 5 euro. Je krijgt hiervoor onbeperkt koffie/thee. Wanneer dit het geval is neem je zelf lunch en dergelijke mee, want dat kun je op locatie dan niet krijgen.

Meenemen:
– Je laptop
– Agenda/planner
– Notitieboekjes
– Verlengsnoer (voor laden laptop)
– Wat je verder maar nodig hebt

 

Locatie oktober 

Deze maand zijn we te gast bij Saskia in ‘t Veld van Bed & Breakfast Woldstee. Daarnaast doet ze nog veel meer leuke dingen maar daar vertelt ze vast nog wat meer over als we bij haar zijn. 

Adres:
Wolddijk 103A
9738 AD Groningen

Op het terrein is ruimte om te parkeren.

De locatie is helaas niet goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer. Vanaf Groningen Centraal Station neem je bus 165 (richting Zoutkamp). Je stapt uit bij halte Boterdiepbrug. Vanaf daar is het nog zeker 20 minuten lopen. Tip: check wie er komen, mogelijk kan iemand je oppikken of kun je met iemand meerijden.

Kosten voor de Samenwerkdag zijn 5 euro. Graag contant meenemen, meestal is er geen pinautomaat. Koffie/thee/water is inclusief. Je kunt je eigen lunch meenemen. Er is een koelkast en mogelijkheid om eea op te warmen.

Aanmelden

Aanmelden kan via Whatsapp: 06-43456343 (Désirée Wassing-Boerema). Leuk als je erbij bent! Plussss als het goed bevalt kun je natuurlijk ook gewoon lekker elke maand aansluiten. Je bent welkom.

Tip: er worden op meer locaties dit soort Samenwerkdagen voor ondernemers georganiseerd. Kijk voor meer info op www.samenwerkdag.nl

Gegevens

Datum:
19 december 2022
Tijd:
09:30 | 16:00

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon:
0643456343
E-mail:
info@ideesonline.nl

Locatie

Woldstee
Wolddijk 103A
Groningen, Groningen 9738 AD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-226198674
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven