Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Ondernemersvuur | Jaarthema 2023

22 december 2022 @ 18:30 | 21:00

€25
Ondernemersvuur 2022 iDees online

Lijkt het je fijn om een avondje samen te zijn met andere ondernemers? Samen te genieten van een knisperend vuurtje én met elkaar in gesprek te gaan? Dat kan tijdens het Ondernemersvuur, dit keer met als onderwerp Jaarthema 2023!

Tijdens het Ondernemersvuur verzamelen we met een groepje ondernemers rond het vuur op een hele fijne vuurplaats in Onnen. Dit is meestal met volle maan of nieuwe maan maar kan ook tijdens een van de andere maanfases zijn. De maanenergie van dat moment bepaald het thema van de avond, waar we samen mee aan de slag gaan. Je hoeft verder niets over de maan te weten om hier aan deel te kunnen nemen. 😉 No worries.

We doen het samen
Voor veel ondernemers is het ondernemerschap best wel iets wat je alleen doet. Helemaal als je weinig samenwerkingen hebt met andere ondernemers, iets anders doet dan dienstverlening en niet echt ondernemers in je netwerk hebt. Je trekt als ondernemer je eigen plan maar het kan soms ook fijn zijn om juist even te sparren of je uitdagingen te delen. Soms is het gewoon al even fijn om te horen dat andere ondernemers ook strugglen met dezelfde thema’s of juist te horen hoe zij dat destijds opgelost hebben. Dat kan tijdens een Ondernemersvuur.

Delen zonder oordeel
Om verschillende redenen zijn we vaak behouden in het delen van onze kleine en grote uitdagingen in het ondernemerschap of in ons leven. Onzekerheden, twijfels of wat dan ook, kunnen je behoorlijk onderuit halen. Maar ook in het delen van onze verlangens en ondernemersdromen kunnen we behoorlijk geremd voelen. Vaak zijn we bang voor het oordeel van de ander en besluiten we het kleiner te maken dan dat het is of er zelf mee door te worstelen. Het ondernemersvuur is een plek waar je alles kunt delen, zonder dat er geoordeeld wordt. Een Sacred space, waar alles precies goed is zoals het is en waar je 100% jezelf kunt zijn. <3

Ondernemersdromen
Rond deze avond is het Nieuwe maan in steenbok .Een perfect moment om naar binnen te keren en te voelen wat jij zou willen manifesteren in het nieuwe jaar. Wat zijn je doelen? Waar wil je aan werken? Wat wil je belangrijk maken? Op welke manier wil jij je als ondernemer ontwikkelen en hoe wil je groeien met je bedrijf?  Tijdens deze avond gaan we het met elkaar hebben over waar jouw 2023 op gebied van ondernemen over mag gaan. Ook gaan we aan de slag met jouw jaarthema, die je gaat helpen om focus te houden op waar je heen wil én keuzes te maken die passen bij wat jij wil bereiken.

Zin om op een laagdrempelige manier samen een ontspannen avond te ervaren? Inzichten op te doen, te delen als je daar behoefte aan hebt, nieuwe dingen te ervaren en ontdekken? Dan is het Ondernemersvuur iets voor jou. 

Ondernemersvuur
Je bent welkom vanaf 18:30 uur voor het smudgen (zie FAQ) en het is fijn als je er uiterlijk om 18:45 uur bent. Zo is er voldoende tijd om iedereen te smudgen én is iedereen er om 19:00 uur klaar voor om te starten.  Rond 21.00 uur zal de afronding zijn.

Dit krijg je:

 • Heerlijk ontspannende avond met vuur;
 • Verbindende gesprekken met andere ondernemers;
 • Inzichten die je verder helpen in het ondernemerschap;
 • Warme kruidenthee met lekkere versnaperingen;
 • Account bij de Ondernemersacademie (als je die nog niet hebt);
 • Toegang tot de besloten Facebook-community.

Aanmelden
Lijkt het je fijn om aan te sluiten bij het Ondernemersvuur op deze avond? Je bent van harte welkom. Kosten voor deze avond bedragen 25 euro excl. btw en dit is inclusief thee en lekkere versnaperingen.

Klinkt goed, ik wil me aanmelden!

 

Locatie
We komen samen aan de Mottenbrink 1E, 9755 PP Onnen. Er is beperkte parkeergelegenheid op het terrein. Je kunt de auto ook prima aan de kant van de weg parkeren. Nergens zit je met parkeerkosten. Wanneer je het terrein op komt, loop je bij de brievenbussen rechts het pad op, helemaal naar achteren. Eenmaal op het gras loop je langs de moestuin naar achteren en bij het houten schuurtje ga je naar links. Daar zie je de tent dan wel staan of zie je het rook wel van het vuur achter de bult vandaan komen.

Meenemen
Voor deze fijne vuuravond is het handig om een paar dingen mee te nemen:

 • Notitieboekje
 • Kleedje om op te zitten/ om je heen te slaan
 • Kussen om op te zitten
 • Flesje water (optioneel)

Tip: doe schoenen of laarsjes aan die je gemakkelijk aan en uit kan trekken. In de tent gaan ze namelijk uit. Is het wat vochtig weer? Doe dan vooral laarzen aan. Je loopt namelijk een stuk door het gras en het is niet zo prettig om met kletsvoeten de dag te starten.

 

FAQ


Is het alleen voor ondernemers?
Ja, dit vuur is alleen voor ondernemers of voor leukerds die plannen hebben om te gaan ondernemen. Ben je geen ondernemer, ben je een dame en lijkt het je fijn om ook een keer zo’n vuuravond te ervaren? Check dan op Facebook even de groep Vrouw&vuur Groningen, vanuit daar worden vergelijkbare vuuravonden georganiseerd maar dan nog iets eenvoudiger.

Wat gaan we eigenlijk doen?
Elk ondernemersvuur is anders. Niet alleen het thema en b.v. de stand van de maan, maar ook wat we doen. Zo kan het zijn dat we de ene keer een meditatie gaan doen, de andere keer gaan flowschrijven of een fijne systemische oefening die je tot mooie inzichten kan brengen. Elke avond is anders, dat is het mooie. Het is goed om te weten dat het vooral lekker laagdrempelig en luchtig is. Niets moet, veel mag. Voel je weerstand? Dan is dat juist een mooie ingang voor transformatie.

Ben ik op deze avond bereikbaar?
Nee, in de basis niet. We zetten allemaal de mobiel uit zodat je we lekker offline kunnen zijn, focus hebben op wat we aan het doen zijn en met aandacht naar elkaar kunnen luisteren. Je stapt op deze avond samen in een fijne vuur-bubbel en het is jammer als je mobiel een verstorende factor hierin is. Wil je om dringende redenen wel bereikbaar zijn, geef dit vooraf even aan en dan stemmen we (met de groep) even af hoe we dat aan kunnen vliegen.

Wat moet ik meenemen?
Dat kun je hierboven al lezen. We zitten bij het vuur dus doe kleding aan die mag gaan stinken 😉 of waarbij het minder erg is er een brandplekje in komt. Neem een kleedje mee om eventueel op te kunnen zitten en/of die je om je heen kunt slaan. Een kussentje kan ook fijn zijn, zit net even wat zachter. Notitieboekje en pen zijn ook altijd handig om mee te nemen. Mocht je deze vergeten kun je ter plaatse altijd een notitieboek Ondernemen op het ritme van de maan kopen, zie de shop.

Wat is een smudgebad?
Bij smudgen wordt er rook van lekker ruikende kruiden om je lichaam heen verspreid. Dit zorgt er o.a. voor dat alles wat niet van jou is en aan je ‘kleeft’ van je afgehaald wordt. Emoties van anderen, de stress van de heenreis en zo meer. Heel fijn. <3

Wie is die Désirée eigenlijk?
Désirée is de oprichter van Ondernemenzoalsikdatwil.nl en eigenaar van iDeesonline.nl. Ze is al bijna 10 jaar aan het ondernemen en is zo’n typisch bezig bijtje die veel in de AAN-stand staat. Door de jaren heen heeft ze ervaren hoe waardevol het is om tussen het harde werken door ook zo nu en dan achterover te leunen en daar neemt ze je graag in mee. Op haar website heeft ze een uitgebreide pagina waar je haar wat beter kunt leren kennen. Je kunt ook eens haar LinkedIn-profiel bekijken.

Gegevens

Datum:
22 december 2022
Tijd:
18:30 | 21:00
Kosten:
€25
Evenement Categorie:

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon
0643456343
E-mail
info@ideesonline.nl

Locatie

Ondernemersacademie #ondernemenzoalsikdatwil
Mottenbrink 1e
Onnen, Groningen 9755pp Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0643456343
Scroll naar boven