Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mastermind-week Spanje (groep)

17 november 2022 @ 16:00 | 22 november 2022 @ 16:00

€2000
Mastermind week spanje ideesonline

Heb jij zin om een weekje lekker naar de zon te gaan én daar vanuit flow aan je eigen bedrijf te werken met support van een ervaren ondernemer op gebied van online, ondernemen en social media én lijkt het je tof om dit samen met vijf andere ondernemers te doen? Dan is de Mastermind-week in Spanje wat voor jou!

De Mastermind-week is bedoeld voor ondernemers die hun bedrijf belangrijk willen maken en zin hebben om die next step te zetten als ondernemer en/of met hun bedrijf. Het maakt niet uit of je al helder hebt welke stappen je te zetten hebt en weet waar je hulp bij nodig hebt óf dat je geen benul hebt waar die groeikansen liggen. Het idee is dat je er even tussen uit wil samen met andere ondernemers om met elkaar te sparren, elkaar verder te helpen én zelf lekker in je creatiebubbel te stappen. Wil je liever 1 op 1 aan de slag omdat je dat prettiger vindt of dat jouw vraagstuk daar meer voor leent? Kijk dan zeker ook even bij de Business Boost Meerdaagse.

Jouw groei-to-do’s

Veel ondernemers werken volop IN hun bedrijf en weinig AAN hun bedrijf. Oke, soms zijn er genoeg plannen om AAN hun bedrijf te werken, maar ja….die zakken ook gauw weer naar beneden op de to-do-list als er andere acties op je pad komen. We kennen het allemaal wel. Vaak gaat het dan ook om acties waar je zelf nog niet zoveel kaas van hebt gegeten en eigenlijk wel wat hulp bij kunt gebruiken van iemand die er vol in zit. Of je maakt het niet belangrijk omdat je wel weet dat het goed zou zijn, maar het gewoon niet zo leuk vindt. Arg, uitdaging!

Samen knallen

Tijdens de Mastermind week ga je samen met met Désirée Wassing-Boerema en een groep ondernemers aan de slag met het werken AAN je bedrijf. Want hoe vaak wil je eigenlijk allemaal acties oppakken en komt het er niet van? Zonde, want in die acties zit vaak groeipotentie. Gevolg is dat je maar op hetzelfde spoor door blijft hobbelen. Maar wat als je nou opeens vijf dagen reserveert om aan je bedrijf te werken? En aanspraak kan maken op Désirée haar kennis en ervaring over online, ondernemen, social media, mindset, plannen en selfcare? Plus ook nog eens met andere ondernemers die jou kunnen inspireren.

Elk kwartaal ga ik een week weg en ik heb gemerkt dat dit me zoveel brengt. Als ik weg ben hoef ik met niemand rekening te houden en kan me daardoor volop focussen op mijn bedrijf. Ik voel meer ruimte om tot mezelf te komen, kom daardoor in een fijne flow en daardoor ontstaan de beste ideeën. Ook ga ik altijd direct aan de slag zodat ik echt een groeispurt kan maken in één week tijd. Dat voelt heerlijk. – Desiree Wassing-Boerema

Je bedrijf laten groeien

Elke ondernemer die zijn of haar bedrijf een boost wil geven, komt uit op een paar basisthema’s. Als jij je bedrijf wil laten groeien, kun je b.v. kijken naar jouw onderneming en hoe je daarin je plannen kunt aanscherpen. Hoe kun jij nog meer gaan ondernemen zoals jij dat wil zodat je meer klanten aan kunt trekken, een grote groep in dezelfde tijd kan bereiken of diensten kunt ontwikkelen om passief inkomen te creëren? Het is de kunst om te kijken hoe jij nog meer kan afstemmen op jezelf, zodat je echt een uniek bedrijf met bijbehorende producten/diensten in de markt kan zetten waar jouw doelgroep niet meer omheen kan.

Veranderen van je mindset

Soms zit de groei op het gebied van mindset. Misschien geloof je niet in je eigen plannen? Of geloof je wel in je ondernemersdromen, maar twijfel je diep van binnen of jij het wel kan? Vaak zijn het de diepgewortelde overtuigingen die ons blokkeren in het ondernemerschap. Je hebt het gevoel dat je niet goed genoeg bent en gaat daarom b.v. steeds maar weer nieuwe opleidingen doen. Of je vind (onbewust) dat jij het geld niet waard bent waardoor het ook niet gaat lopen. Of je vind het lastig om jezelf en je bedrijf in de picture te zetten, want het gaat niet om jou. Maar als jij je doelgroep wil bereiken en je daarmee wil verbinden, is het wel belangrijk dat ze een beetje gevoel hebben bij wie jij bent en wat je in je mars hebt.

Inzetten van online media

Ook kan de groeiremmer zitten op het zichtbaar maken van jezelf en je bedrijf. Laten weten en zien wie jij bent en wat je doet. Er zit zoveel kracht in. Want zo kan jouw doelgroep je leren kennen, zich in jou en je verhaal herkennen en daarmee een match voelen met jou met als gevolg dat er een klant uitrolt. Persoonlijke verhalen en foto’s werken nog altijd het beste. Daarnaast is het ook belangrijk om jouw aanbod ook echt voorbij te laten komen en niet te bang te zijn dat je een commerciële spammer bent. Er zijn zo ontzettend veel mooie manieren om je aanbod op een sociale manier te promoten. Je moet alleen even weten hoe. Dat kun je o.a. tijdens de Mastermind-week leren.

mastermind calpe idees 1mastermind calpe idees 3 mastermind calpe idees 5 mastermind calpe idees 6mastermind calpe idees 8 mastermind calpe idees 9 mastermind calpe idees 11 mastermind calpe idees 12 mastermind calpe idees 13 mastermind calpe idees 15 mastermind calpe idees 17 mastermind calpe idees 18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleine sfeerimpressie van een van de vorige Mastermind-weken. Elke keer ontstaat er weer wat anders. Deze week ontstond er o.a. Yoga in de ochtend, fotoshoot aan het strand (leuk voor je socials), spontaan met elkaar uit eten, bezig met social media strategieën uitzetten en het opnemen van een video voor iemand die zelf ook zijn klanten een week mee op reis wil nemen. 4

Klinkt goed, ik wil mee!

 

Samen werken aan jouw bedrijf

Tijdens de Mastermind-week gaan we vijf dagen samen werken AAN jouw bedrijf. Het is geen standaard programma, maar we gaan heel concreet kijken waar bij jou de groeipotentie zit. Zo kunnen we samen kijken hoe jij daar tijdens de week een grote stap in kan maken. Het maakt niet uit of je nou starter bent en met je ondernemersplan aan de slag wil, al jaren bezig bent en je plannen wil aanscherpen of dat je die basis als een huis hebt staan en vooral aan de slag wil met online acties. Jij gaat aan de slag met datgene wat in jouw bedrijf aandacht vraagt.

Creëren vanuit flow

Elke ochtend, tenzij jullie andere wensen hebben, gaan we met elkaar om tafel om te sparren over de onderwerpen die bij jullie spelen. Zo kunnen we het gezamenlijk over een thema hebben waar iedereen mee aan de slag wil, maar het kan b.v. ook dat jij je eigen thema in de groep gooit en dat de rest met jou mee denkt. Verder heb je helemaal vrij spel om te gaan creëren zoals jij dat wil. Het idee is vooral dat je lekker vanuit flow gaat ondernemen. Als jouw inspiratie om 5 uur komt, ga je dan aan de slag. Ben je meer een avondmens, dan ga jij lekker knallen tot 23 uur en ga je ‘s middags lekker naar het bos of op het terras. Het kan allemaal. Je doet het lekker zoals jij dat wil, want vanuit die vibes ontstaat het mooiste werk.

Frisse blik naar je bedrijf

De ervaring leert dat het heel fijn is om even uit je eigen omgeving te zijn en vanaf een afstandje en met een frisse blik naar je bedrijf te kijken. Wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen? Waar werk je naar toe? Klopt die koers nog wel? Door te verblijven in de natuur kun je lekker ontspannen, lekker opladen en vooral ook ontprikkelen. Door deze rust zal de ruis in je hoofd vervagen waardoor je de dingen helderder gaat zien. Dat geeft direct de ruimte om de meest waardevolle inzichten te laten ontstaan. Die komen vaak op de momenten dat je het niet verwacht én je vooral ook even niet bezig bent met je bedrijf.

Ontspannen ondernemen

Door de jaren heen heb ik ontdekt hoe belangrijk het is om die actiegerichtheid van het knallen, te combineren met het vertragen en stilstaan. Omdat je opeens een hele week alle ruimte hebt om aan je bedrijf te werken, heb je automatisch ook veel tijd over voor jezelf en om te doen waar je zin in hebt. Je kunt heerlijk met of zonder laptop een terrasje pakken in het centrum van Calpe (2 km loopafstand) Hou je van wandelen? Ga je er lekker op uit. Wil je een stad bezoeken doe je dat. Zin om foto’s maken. Lekker gaan. Door elk moment te kiezen voor plezier gaat het vanzelf stromen en komt zo opeens dat ene inzicht waar je anders zo aan had lopen trekken.

Villa in Spanje

Verblijfsinformatie

We verblijven met elkaar in een villa waar we met maximaal twee personen op een kamer liggen. Er zijn twee badkamers aanwezig, we hebben uiteraard wifi en zelfs een privé zwembad voor als je tussendoor even lekker een duik wil nemen. In en om huis zijn verschillende plekjes om je even terug te trekken. Heb je zin om even buiten de deur te laptoppen of chillen? Op zo’n 2 kilometer afstand ben je bij de boulevard en het strand. Klinkt goed toch?

Mastermind Spanje 2Mastermind Spanje 3 Mastermind Spanje 7

 

 

 

 

Mastermind Spanje 6 Mastermind Spanje 5 Mastermind Spanje 8

 

 

 


Waarom samen in één huis? Omdat de ervaring mij geleerd heeft dat de meest waardevolle gesprekken ontstaan wanneer we niet concreet met ‘werk’ bezig zijn. Juist in een ontspannen setting wanneer je het niet verwacht ontstaan de meest verbindende gesprekken en waardevolle inzichten.

Super nice dit, ik wil mee!

 

Reisinformatie

Locatie: Calpe
Verblijf: zo’n 50 min rijden vanaf airport Alicante
Aankomst: donderdag 17 november rond 16.00 uur
Vertrek: dinsdag 22 november rond 16.00 uur (in overleg later)
Vlucht: boek je zelf vanaf jouw favo locatie en moment (al voor 100 euro retour).

Waarom zelf een vlucht boeken? Omdat ik niet weet via welke luchthaven jij het liefste vliegt. Daarnaast komt het vaak voor dat mensen een paar dagen er aan plakken om zelf nog even Spanje in te gaan. Is het op reis gaan al een avontuur voor jou? Ik help en support je met alle liefde bij het boeken van een vlucht en wat er bij komt kijken. You got this! En misschien kun je ook wel met andere deelnemers afspreken om samen te reizen.

Hoe kom ik vanaf het vliegveld naar de villa? Als je het fijn vindt om tijdens de week ook te kunnen gaan en staan waar je wil, dan kun je er voor kiezen om een auto te huren die je vanaf het vliegveld op kunt halen (vanaf 100 euro). Andere optie is dat je de (rechtstreekse) bus pakt vanaf de luchthaven naar Calp (kost zo’n 10 euro). Zie je dit allemaal niet zitten dan kan ik regelen dat je met de auto gehaald wordt (kost 50 euro).

Verzekering: Goed om voor jezelf even te checken of je een reisverzekering hebt, zowel voor privé of zakelijk. Bel even je ‘verzekeringsmannetje’ en stem even af wat nodig is 🙂 zodat je goed verzekerd op reis kan gaan. Zelfde geldt voor een annuleringsverzekering.

 

Gaan met die banaan

Lijkt het jouw fijn om jezelf en je bedrijf echt even belangrijk te maken? Wil jij graag een oerknal maken en je bedrijf een boost geven? Vind jij het een fijn idee dat je gebruik kan maken van mijn kennis/ervaring en op mij en de groep terug kan vallen als je even niet weet hoe je verdere stappen kunt zetten? En vind je het een heerlijk vooruitzicht om deze zomer er even tussen uit te gaan naar het zonnige Spanje? Je bent van harte welkom. Gaan we er samen een fijn ondernemend feest van maken.

Mastermind-week Spanje

Tijdens deze week gaan we een aantal stappen zodat jij kan groeien als ondernemer, met je bedrijf, op gebied van social media en/of online ondernemen. Aan het begin van de week kijken we naar:

Desiree boerema Weekplanner– hoe jouw ondernemersdroom eruit ziet;
– welke korte & lange termijndoelen daarbij passen;
– wat er in de weg staat;
– hoe je de hobbels kan tackelen;
– welke stappen je kunt zetten;
– hoe je het praktisch kan doen;
– wie jou daar bij kunnen helpen;
– wat je direct al kan doen.

Hierdoor krijg je direct goed beeld van elkaar en van elkaars bedrijven én we creëren overzicht en focus. Tijdens de rest van de week gaan we aan de slag met de verschillende thema’s die uit de eerste sessie naar voren zijn gekomen, zowel op strategisch als praktisch gebied. Ook is het mogelijk om zelf input te leveren als je dat wil. We kunnen met elkaar kijken wat we van elkaar kunnen en willen leren om elkaar zo verder te laten groeien.

Er zal uitgebreid de ruimte zijn om alleen of samen aan de slag te gaan zodat je elke dag stappen zet en aan het eind van de week een reuzensprong gedaan hebt. Op de laatste dag gaan we o.a. kijken hoe e.e.a. ook ‘thuis’ geïmplementeerd kan worden zodat je lekker in beweging blijft en stappen blijft zetten om dichter bij jouw lange termijndoel te komen.

Mastermind programma

Het programma bestaat uit verschillende onderdelen: voorafgaand aan de week, de week zelf en daarna. Zie hieronder:

– coachcall voorafgaand aan de Mastermind;
– 5 groepssessies tijdens de Mastermind;
– één op één sessie tijdens de Mastermind;
– ruimte praktisch aan de slag te gaan;
– online social media trainingen;
– toegang tot heel veel social media tips en tricks;
– coachcall na afloop van de Mastermind;
– live terugkomdag.

Iedereen krijgt toegang tot de besloten Facebook-groep waar we online met elkaar samenkomen. Hier kunnen we vooraf al contact leggen én nadien ook elkaar op de hoogte kunnen brengen van de stappen die we gezet hebben. Zo kun je elkaar ook na de Mastermind blijven volgen, supporten en inspireren. Ook heb je hiermee een soort van stok achter de deur om in beweging te blijven.

Dagprogramma

Het uitgangspunt is om elke ochtend een groepssessie te doen. Bijvoorbeeld van 09.00 tot 12.00. De concrete invulling bepalen we samen. Ik heb de nodige ideeën klaar liggen en we kijken ter plekke waar behoefte aan is.  We lunchen samen om vervolgens na 13.00 uur praktisch aan de slag te gaan. Dat kan alleen, dat kan samen of met mij. Ook dat hangt af van wat jij nodig hebt om verder te komen. Handig om te weten: je kunt bijvoorbeeld  dan ook de online trainingen gaan volgen.

samen aan de slagElke deelnemer krijgt een één op één sessie van een uur. Deze kun je inzetten op een moment dat jij hem het beste kan gebruiken. Dit kan zijn om even wat dieper in te gaan op een onderwerp, of heel praktische uitleg over bepaalde zaken. Jouw keus. Ook is er ruimte voor eigen inbreng. Heb jij iets waar jij de groep mee kan inspireren of verder kan helpen en is er behoefte aan, dan kunnen we daar wat mee doen.

Met deze globale indeling blijft er voldoende ruimte om ook lekker (samen) te ontspannen in de vorm van wandelen, yoga, hardlopen en noem maar op. Zelf vind ik het fijn om b.v. ‘s ochtends te mediteren en wat yoga te doen en tussendoor lekker even een frisse neus te halen om het hoofd wat leeg te krijgen. Belangrijk is: doe wat voor jou goed voelt en wat jij nodig hebt om er het optimale uit te halen.

Investering 

Ben jij een enthousiaste ondernemer en roept alles in jou: jaaaa dit wil ik?! Dan is het goed om te weten wat je investering is voor deze week en wat je daarvoor krijgt. De investering is €2000,- exclusief b.t.w. Dit bevat:

– Verblijf van 17 t/m 22 november in een luxe villa in Spanje.
– Volledig verzorgd: je hoeft niets te doen qua huishouden/koken
– Alle maaltijden en tussendoortjes (kan ook gluten-, lactosevrij, plantaardig)
– 5 sparringsessies met de groep
– 3 één op één sessies (vooraf, tijdens de week en achteraf)
– 1 Live terugkomdag (medio februari 2023)
– Praktische support waar nodig
Onbeperkt toegang tot de Mastermind-Facebook-groep.
Weekplanner voor ondernemers 
Social Media Canvas

We gaan maximaal met een groep van 4 deelnemers die kant op. In totaal zullen we met 6 personen zijn; naast mijzelf zal ook mijn man Jeroen Wassing mee gaan. Hij zal er zijn in de rol van gastheer en o.a. de maaltijden verzorgen. Hoeven wij ons daar ook niet druk om te maken ;-).

Jaaaa, ik wil me aanmelden!

 

Waarom jij mee zou willen? 

Ik heb met verschillende ondernemers gepraat die enthousiast waren over dit toffe idee van een Mastermind en kreeg veel verschillende leuke reacties. Lijkt me leuk om even met je te delen waarom andere ondernemers graag mee willen en/of begin volgend jaar mee willen. De redenen waarom anderen mee willen en jij mogelijk ook:

– je bent er even uit;
– echt even los van je gezin(s taken) zijn;
– volle focus op je bedrijf hebben;
– rust hebben om echt even aan je bedrijf te werken;
– je graag willen omringen met positieve ondernemers;
– met plezier aan de slag met andere ondernemers;
– elkaar stimuleren, motiveren en tips geven;
– kunnen leren van anderen, samen weten meer dan 1;
– je krijgt energie van de positieve vibe;
– helpt elkaar verder groeien;
– tijd nemen om je creativiteit de ruimte te geven;
– samen werken en elkaar kunnen versterken;
– door de investering ga/wil ik er ook echt wat uit halen;
– lekker laten komen wat komt dat komt.

Om je nog wat meer beeld te geven wat je uit zo’n week kan halen, ook hierbij een paar reacties van ondernemers. Een paar voorbeelden:

– overzicht creëren in wat je allemaal aan het doen bent en focus aanbrengen;
– scherp krijgen waar je heen wil en weten hoe je dat kan doen;
– input krijgen over hoe je (online) kan innoveren;
– stok achter de deur om het nu echt door te pakken;
– van groot dromen naar concrete stappen;
– weten en leren hoe jij meer online zichtbaar kan worden;
– tijd voor een apk voor je bedrijf: heb je bij te sturen?;
– ontdekken hoe jij online klanten kan werven;
– een social media strategie zodat je het doelgericht in kan zetten;
– blog of videostrategie uitzetten en van start gaan;
– systeem uitzetten: van online zichtbaarheid naar klant (funnel);
– e-mail /nieuwsbrief workflow opzetten en uitwerken;
– check & feedback voor al je online kanalen;
– je online community plan gemaakt & een start gemaakt;
– social media integreren op je event: hoe, wat en start;
– beeld krijgen bij hoe jij je personal brand online kan neerzetten.

Jippie, ik wil meedoen!

Ben je er uit en wil je graag deelnemen of twijfel je nog omdat je niet zeker weet of het wat voor jou is? Stuur me even een berichtje of bel mij op 06-43456343. Dan kunnen we het er even over hebben en even kennismaken. Ben je er al helemaal uit? Hoppaaa klik op die knop en meld je aan. Woop woop!

 

Slider iDees gaan met die banaan

Voorbeelden en ervaringen van andere deelnemers

Om je een beetje beeld te geven bij wat je zou kunnen doen in zo´n week een paar voorbeelden met daarbij o.a. een paar video’s en verhalen van deelnemers die mee naar het buitenland zijn geweest. Iets andere setting, maar de kracht van de week blijft hetzelfde.

Voorbeeld 1: Social Media Plan en inplannen van berichten
Je kunt het inzetten om een social media strategie uit te zetten zodat je effectief en efficiënt aan de slag kan met social media om b.v. je naamsbekendheid te vergroten. Om vervolgens na het uitzetten van die strategie, direct ook formats te maken voor je updates en teksten te gaan schrijven. Hiervoor kan ik je de tools aanreiken en schrijftips geven. Vervolgens kun je voor de komende maanden direct e.e.a. in (leren) plannen zodat je hier 1 keer per kwartaal voor gaat zitten en je verder lekker kan focussen op je bedrijf.

Voorbeeld 2: Ontwikkel je eigen online programma 
Misschien heb je al tijden plannen om een online programma te ontwikkelen maar weet je niet zo goed hoe je die qua inhoud op moet bouwen en mis je ook de praktische kennis. Dan kun je deze week gebruiken om een online programma uit te werken en een academie in te richten of bepaalde software programma’s in te richten. Eventueel kun je ook een social media lanceer campagne voorbereiden en inplannen zodat je los kan gaan met de promotie.

Voorbeeld 3: Je ondernemersplannen aanscherpen voor meer flow
Er zijn best veel ondernemers die gewoon maar begonnen zijn zonder heel concreet na te denken over hun aanbod: welke diensten heb je, hoe zit het met de prijsstelling en wie is nu jouw doelgroep? Waar zitten jouw kansen om gerichter te gaan promoten zodat je meer klanten krijgt? Ook dat kan goed een thema zijn waar je mee aan de slag kan. In eerste instantie kun je dan werken aan je bedrijfsstrategie om vervolgens te gaan kijken hoe je de vertaling gaat maken naar je (online) communicatie zoals je website en socials.

Voorbeeld 4: Het uitwerken van een marketingfunnel
Je kunt de week ook heel goed gebruiken om een weggever te maken zoals een e-book, om vervolgens daar een ‘funnel’ om heen te bouwen. Na het aanvragen van het e-book, laat je automatisch mailtjes versturen zodat je potentiële klant steeds meer over jou te weten komt en ontdekt dat ze bij jou op het juiste adres zijn en klant worden. Eventueel kijken we hoe je dit qua inhoud in kan vullen en hoe je dit praktisch kunt doen, zodat je na die week alles hebt staan. Zo kun jij op een passieve manier klanten gaan werven.

Voorbeeld 5: Lekker zien wat op je pad komt
Je kunt je ook helemaal overgeven aan de week en er op vertrouwen dat datgene wat zich aandient, de bedoeling is om mee aan de slag te gaan. Als je een doel voor ogen hebt, komt het idee vanzelf tijdens de sparringssessies of op een moment dat je juist even niets doet. Mooie inzichten krijg je sowieso. Wie weet ga je wel aan de slag met het ombouwen van je website, ga je een webshop maken of ontstaan er andere toffe ideeën waar je mee aan de slag kunt gaan.

Ervaringen van andere deelnemers
Lees het verhaal van Gina Scharf “5 volle dagen AAN je bedrijf‘ werken of het verhaal van Renee “Tijd voor focus in mijn bedrijf“. Ook Emilie en Ed deelden hun verhaal n.a.v. de Mastermind-week in Spanje “Ondernemen en de kracht van samenwerken‘ en “Succesvol ondernemen en blijven investeren in groei“. Liever geen blogs lezen maar video’s bekijken. Deze vind je hier

 

Dit is precies wat ik nodig heb!

 

Over Desiree

Misschien lees je dit wel en denk je, leuk verhaal en klinkt goed...maar wie regelt dit nou eigenlijk allemaal? Nou dat ben ik, Désirée, 36 jaar en 10 jaar onderneemster. Ondernemen zit in mijn bloed. Van jongs af aan regelde ik al van alles en bedacht ik manieren om geld te verdienen. Iets met een appel verkopen en daar snoepjes voor terugkopen 😉 je moet wat als je geen snoep mocht pakken van je moeder haha. Nou goed. Toen ik 14 was wist ik al dat ik wilde ondernemen en toen ik na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen niet aan de baan kwam, zette ik de stap en begon ik voor mezelf met mijn bedrijf iDees online.

Ik heb voor veel bedrijven de social media verzorgd van het uitzetten van strategieën tot aan het volledig beheren van alle profielen. Ik was altijd voor mijn klanten het communicatiemeisje die van alles op kon pakken; van websites maken tot aan teksten schrijven, van nieuwsbrieven versturen tot aan het ontwerpen van flyers en het maken van video's. Al met al heb ik heel wat praktische ervaring om je mee op weg te helpen op gebied van (online) communicatie. Inmiddels doe ik geen uitvoerend werk meer voor andere ondernemers maar doe ik nog steeds alles voor mijn eigen bedrijf, zodat ik lekker bij blijf.

Ook zit mijn expertise op het gebied van mindset, selfcare en plannen. Ik hou van een positieve mindset en vind het super interessant om samen te kijken waar bij jou de blokkade zit (wat voor jou natuurlijk niet zo leuk is) waardoor jij maar niet dichter bij je ondernemersdromen komt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen als ondernemer, want daar ligt de basis van de flow in je bedrijf. Ook daarin inspireer ik je graag. Én plannen, ja, ik hou er van. Niet dat ik me er zo goed aan kan houden haha. Maar ik kan je goed helpen om groot te denken, je groeistappen concreet te maken en vooral de focus terug te krijgen en te behouden.

Dees in een notendop. I Mocht je nog meer over mij willen weten kijk dan even op mijn over-pagina of check mijn LinkedIn-profiel. Op deze laatste kun je ook lezen wat ervaringen van andere ondernemers zijn. Én je bent ook van harte welkom om mij te volgen op mijn socials: Facebook iDees online, Facebook Ondernemersacademie, LinkedIn iDees online, LinkedIn Ondernemersacademie, Instagram iDees online  en/of Instagram Ondernemersacademie

Veel gestelde vragen


Heb ik een concreet vraagstuk nodig?

Ja uiteraard kun je dan ook mee gaan. We gaan verschillende sessies doen waardoor jij vanzelf input krijgt over waar jij mee aan de slag kan gaan. Lekker laten komen wat er komt. Kan de meest verrassende resultaten geven.

Ik onderneem al jaren, sluit het dan wel aan?
Ja zeker! Ook dan is het interessant om deel te nemen. Want voor je het weet zit je in de ondernemerssleur en heb je niet meer door dat je eigenlijk niet meer aan het doen bent wat je het liefste zou willen. Het is fijn om even met een kritische blik naar je bedrijf te kijken en te ontdekken waar je bij kunt schaven. Daarnaast kun je de week ook gebruiken om nieuwe (online) producten of diensten te gaan ontwikkelen. Of om je socials eens een goede boost te geven.

Maakt het uit in welk vakgebied je actief bent?
Nee. Juist leuk om te mixen en matchen. Vanuit elk vakgebied kijk je weer anders tegen dingen aan. Leuk juist om elkaar daarmee te kunnen versterken en wie weet ontstaan er leuke samenwerkingen. Ieder heeft daarnaast ook zijn/haar eigen rugzak met kennis en ervaring, maar bv ook een netwerk. Er zijn zoveel verschillende manieren om elkaar te versterken.

Ik zet social media al heel actief in, kan ik nog wel wat leren?
Ja, zeker! Dat geloof ik 100%. Je kunt o.a.  leren hoe je een strategie uitzet en hoe je die elk kwartaal aanscherpt. Zo ga je er steeds meer uithalen. En vooral: minder schieten met hagel én efficiënter aan de slag. Als jij wel behoefte hebt aan een rode draad en wil weten welke berichten jij kunt plaatsen om je doelen te bereiken, meer klanten wil trekken met behulp van social media….dat ben je hier op het juiste adres.

Is het alleen voor ondernemers die wat met online media willen?
Nee, zeker niet. Het is voor elke ondernemer die aan zijn/ haar bedrijf wil werken. Of zelf nog een: aan jezelf wil werken als ondernemer. Want ook dat is een belangrijke pijler in het ondernemerschap.

Ik doe nog helemaal niets met social media, is dat erg?
Nee hoor maakt niet uit. Als je er wel mee bezig wil dan kun je in deze week bv leren hoe je social media in kan zetten op je eigen manier en vooral ook op een efficiënte manier om de leukste klanten aan te trekken. Wil je er niets mee, ook oké. In wat we doen zit alle ruimte om die thema's op tafel te gooien waar jij je in wil ontwikkelen.

Ik onderneem al even en doe ook al veel met online. Kan ik hier nog wel van leren?
Ja, zeker kan dat. Het programma is vraaggericht opgezet. Er is veel ruimte om je eigen topics op tafel te leggen. Ook genoeg ruimte voor verdieping. Juist door de koppen samen te steken zul je verrast staan van wat er uit komt. Genoeg groeikansen. Het helpt altijd als andere ondernemers met een frisse blik naar je bedrijf kijken én je wordt ook nog eens geïnspireerd door de vraagstukken van de andere ondernemers.

Ik heb nog geen bedrijf en weet ook nog niet 100% zeker of ik een bedrijf wil starten. Kan ik dan wel mee?
De week kun je heel goed gebruiken om te onderzoeken of het ondernemerschap wat voor jou is én zo ja wat je dan zou kunnen doen. Ik heb diverse online tools en werkboeken die je kunnen helpen in de ontdekkingstocht én je hebt fijne sparringspartners aan tafel. Het kan maar zo zijn dat je na een week helemaal helder hebt wat jou te doen staat.

Is het alleen voor ondernemers?
Ja, dat klopt. Het maakt niet uit hoe lang je onderneemt. Juist de mix werkt leuk. Net als de verschillende vakgebieden waar iedereen actief in is. Iedereen heeft bepaalde talenten, kwaliteiten en ervaringen en dat maakt het heel tof. Op de meest onverwachte manieren kun je elkaar versterken.Moet ik al ingeschreven staan bij de KvK om deel te mogen nemen?Nee hoor, dat is niet nodig. Als je mee wil om zo een flitsende start met je bedrijf te maken en b.v. bezig wil gaan met het ontwikkelen van je aanbod, dan kun je ook gewoon mee. Juist leuk. Kun je het in één keer goed doen en weer leren van de andere ondernemers die misschien al wat verder zijn.Wat als COVID weer opduikt?
Nou, dat gaat gewoon niet gebeuren heb ik besloten. Gaan we niet doen. We gaan gewoon. Alle grenzen blijven open, zonder regels, vaccinatieverplichting en toestanden. Dus gooi deze gedachte maar in een wolkje en blaas hem heeeeeel ver weg. Zit je er nog steeds mee? Bel me even, dan kunnen we het er even over hebben. 🙂 Het gaat gewoon door. Mocht die donderwolk toch openbreken en je een QR-code nodig zijn om te reizen o.i.d., dan krijg je 100% je centen terug en duimen we dat je een volgende keer mee kan.
Ik wil liever een dag later vliegen, kan ik nog een extra nacht blijven? 
Heerlijk idee, even wat meer tijd nemen. Je kunt nog een nacht extra blijven voor een bijdrage €25,-. Die dag moeten we om 10 uur uit de villa zijn, dus het wordt wel op tijd opstaan. Mocht je liever in je eigen bubbel willen stappen, kun je ook een hotel boeken. Net wat je wil, maar dan weet je dat de mogelijkheid er is.

Gegevens

Begin:
17 november 2022 @ 16:00
Einde:
22 november 2022 @ 16:00
Kosten:
€2000
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ideesonline.nl/desiree

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon:
0643456343
E-mail:
info@ideesonline.nl

Locatie

Calpe Alicante
Spanje + Google Maps
Scroll naar boven