Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Business Boost Meerdaagse Spanje (1 op 1)

1 november 2022 @ 10:00 | 24 november 2022 @ 16:00

€2000
business boost meerdaagse

Heb je zin om te knallen met je bedrijf, kun je daar wel wat 1 op 1 support bij gebruiken én lijkt het je fijn om dit te doen vanuit het zonnige Spanje? Dan is de Business Boost Meerdaagse wat voor jou!

De Business Boost Meerdaagse is een mix van de Boost-dag en de Mastermind-week en is bedoeld voor ondernemers die écht graag die next step willen zetten in het ondernemerschap én om wat voor reden dan ook liever 1 op 1 aan de slag willen. Om daarbij zowel strategische als praktische support te krijgen bij de stappen die je wilt zetten. Kom je liever met een groep samen en/of leent jouw vraagstuk daar ook prima voor? Kijk dan zeker ook even bij de Mastermind-week Spanje.

Boost-dag ingrediënten

Strategiesessie
Tijdens een Boost-dag ga je één op één aan de slag met Désirée Wassing-Boerema. In de ochtend starten we met een strategiesessie waarbij we gaan kijken naar jouw vraagstuk. Dit kan op het vlak van ondernemen of sociale media zitten. Denk hierbij aan:

 • Ondernemersdroom/missie concretiseren;
 • Van groot dromen naar concrete stappen;
 • Ondernemingsplan maken;
 • Vind je x-factor/ niche voor superfocus;
 • Diensten of doelgroep ontdekken of aanscherpen;
 • Verdienmodel bepalen;
 • Online diensten ontwikkelen;
 • Bedrijfsapk: waar & hoe heb jij bij te sturen?
 • Social media strategie zodat je het doelgericht in kan zetten;
 • Online zichtbaarheid vergroten in kleine stapjes omdat je het spannend vindt;
 • Naamsbekendheid vergroten m.b.v. online media;
 • Vergroten van je interactie op berichten en bereik op social media;
 • Contentplanning maken: wanneer plaats je wat, waar en waarom?
 • Blog of videostrategie uitzetten;
 • Online community plan maken;
 • Social media integreren op je event: hoe, wat en start;
 • Systeem uitzetten: van online zichtbaarheid naar klant (funnel);
 • E-mail/ nieuwsbrief workflow strategie.;
 • Je persoonlijke merk neerzetten; hoe doe je dat?

Waar je ook graag hulp bij wil, het doel van de sessie is dat jij datgene wat je graag wil laten groeien een boost kan geven. Simpel weg door meer tot je/de kern te komen, focus aan te brengen en gerichte stappen uit te zetten. Je krijgt helderheid, structuur, overzicht en rust om er mee aan de slag te gaan. Als je dan weet wat je te doen staat, is het eerst tijd om er even lekker uit te gaan en te lunchen.

Praktisch aan de slag
In de middag gaan we lekker praktisch aan de slag met één of meerdere actiepunten die uit de strategiesessie naar voren gekomen zijn en waar jij graag wat hulp bij zou gebruiken. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we:

 • diensten uitwerken (namen, teksten);
 • moodboard maken voor jouw ‘merk’;
 • persona maken van je doelgroep;
 • webteksten schrijven b.v. voor je business story;
 • een social media profiel / profielen aanmaken of optimaliseren;
 • – templates maken voor je social media;
 • inplannen van social media berichten;
 • een blogtopic planning maken én je eerste blog schrijven;
 • paar video’s maken om online te delen;
 • tools inrichten zoals Hootsuite (inplannen berichten) of Mailchimp (nieuwsbrief);
 • praktisch aan de slag met een of meerdere social media of WordPress;
 • bezig gaan met het maken van een social media advertentiecampagne;
 • analyseren van online profielen + actielijst maken.
 • mooie foto’s maken voor je socials, helemaal tof in Spanje. <3

We gaan samen aan de slag zodat jij direct een flitsende start gemaakt hebt en er zelf lekker verder mee aan de slag kan. En dat dus twee dagen achter elkaar! Woop woop! Stel je eens voor hoe fijn het is om twee thema’s eens goed onder de loep te nemen én ook nog eens twee middagen lekker praktisch te knallen. Zo kun je me toch een business-oerknal maken. <3

 

Yes, ik wil die oerknal maken!

 

Miranda de groot Ik heb met Desiree  een helder marketingplan gemaakt. We zijn samen een dag aan de slag gegaan en hebben mijn bedrijf eens goed doorlopen en waar nodig aangescherpt. Desiree is erg scherp van geest, bruist van de energie, heeft goede ideeën en adviseert je waar nodig. Ze maakt makkelijk de vertaalslag naar dat wat werkt. Ik ben de deur uitgegaan met een gedegen plan van aanpak en weet wat me de komende tijd te doen staat. 

 

Mastermind-week ingrediënten

Uit je bedrijf stappen
Tijdens een Mastermind-week neem je letterlijk even afstand van je bedrijf. Zo’n 1500 km zelfs. Dat geeft ruimte om echt even uit je bedrijf te stappen en er vanaf een afstandje naar te kijken. Wat ben je eigenlijk allemaal aan het doen? Klopt het nog met wie jij nu bent en hoe jij het liefste wil leven? Door op deze manier afstand te nemen verandert je perspectief en dat geeft ruimt voor nieuwe inzichten. Daarnaast heeft het het werken in een andere of nieuwe omgeving een hele positieve invloed op je creativiteit.

Moeiteloosheid ervaren
Een ander element wat echt vanuit de Mastermind-week komt is het creëren vanuit Flow. Stel dat je twee dagen met niets en niemand rekening hoeft te houden. Geen huishouden hoeft te doen. Niet hoeft te koken, op te ruimen of wat voor moetjes je thuis ook maar tegenkomt. Dan hou je opeens heel wat tijd over op een dag. En wat als je die tijd nou eens lekker in jezelf kunt stoppen? Om te voelen waar je zin in hebt, die zin te volgen, voor plezier te kiezen. Dan gaat het vanzelf stromen en kun je moeiteloosheid ervaren.

Samen in een huis
Als laatste is er nog een belangrijk element en dat is het samen in één huis verblijven. Want ook dat zorgt voor toegevoegde waarde. Want hoe vaak komt het voor dat de beste ideeën juist tijdens die strandwandeling in je opkomt of een inzicht tijdens een goed gesprek onder het genot van een lekker drankje op een terrasje? Precies. Juist in die ontspan-modus, wanneer je even niet met je bedrijf bezig bent, zit het goud verstopt. Door samen in één huis te vertoeven kan er ontstaan wat er ontstaat én dat is precies wat er op jouw pad mag komen.

Go with jouw flow
Tijdens de Business Boost Meerdaagse verblijf je twee nachten bij Jeroen Wassing en Désirée Wassing-Boerema in het huisje. Je hebt een eigen kamer en dus heel fijn: jij hoeft niets maar dan ook niets te doen. Er wordt voor jou gezorgd. Ook wel eens lekker toch? Doordat je nergens rekening mee hoeft te houden, ontstaat er meer ruimte om te voelen waar je zin in hebt en vooral ook om die impulsen te gaan volgen. We doen de sessies op het moment dat en waar het jou uitkomt. Wil je op een terrasje sparren, gaan we doen! Vroeg in de ochtend of juist ‘s avonds? Het is jouw feestje.

Toffe extra’s
Wanneer je mee gaat op Mastermind-week krijg je zowel vooraf als achteraf ook altijd een coachcall. Vooraf om alvast wat vragen te beantwoorden en misschien al de eerste stappen te kunnen zetten ter voorbereiding. Achteraf om eventueel nog wat dieper op een thema in te gaan, de ontstane vragen te beantwoorden of andere zaken te bespreken. Plus ook fijn: je krijgt de Weekplanner voor ondernemers erbij. Een super handige plantool die je helpt om focus te houden op wat je graag wil bereiken én stil te staan bij wat je wel gedaan hebt zodat je niet vergeet om tussen de bedrijven door ook een potje trots op jezelf te zijn.

 

1595319236894Desiree ken ik sinds een workshop Purpose Case Canvas. Het was duidelijk dat ik voor mijn Social Media strategie, wanneer ik zou starten met mijn bedrijf, haar hulp wilde gaan inschakelen. Dat is uiteindelijk ook gebeurd! Desiree is gedreven, vakkundig en betrokken wat mij heel erg heeft geholpen. Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan waar ik keihard mee aan de slag ga. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op haar unieke manier heeft verder geholpen.

 

Business Boost programma

Oké je weet nu een beetje hoe de Boost-dag en de Mastermind-week er ongeveer uitziet en welke ingrediënten daarvan in de Business Boost Meerdaagse zitten. Nu alles even op een rij, want het is niet alleen de tweedaagse. Er hoort nog meer bij. Het programma bestaat namelijk uit verschillende onderdelen: voorafgaand aan de week, de week zelf en daarna. Zie hieronder:

– coachcall voorafgaand;
– 2 strategiesessies in Spanje;
– 2 praktische trainingen/sessies in Spanje;
– coachcall na afloop;
– live terugkomsessie van 2-2,5 uur.

Je kunt zelf bepalen wanneer je de coachcall voorafgaand en achteraf wil plannen. Meestal is dit een paar weken van te voren en een paar weken erna. Maar als je meer tijd nodig hebt is dat ook helemaal oke. Rond februari plannen we de live terugkomsessie om eens terug te blikken hoe het gaat met alles wat je opgepakt hebt én om eens te kijken naar de (nieuwe) uitdagingen die op je pad gekomen zijn en/of juist praktisch aan de slag te gaan.

business boost meerdaagsebusiness boost meerdaagse 2 business boost meerdaagse 6 business boost meerdaagse 8

 

 

 

 

Nice! Ik wil me graag aanmelden!

 

Verblijf in Spanje

We hebben natuurlijk nog geen idee wanneer je zou willen komen en daardoor kunnen we je ook geen mooie plaatjes laten zien over waar je zult overnachten. Zodra je een concrete datum hebt en eruit bent dat je mee wilt, gaan wij op zoek naar een leuke locatie voor deze toffe meerdaagse. We zorgen er in elk geval voor dat het verblijf niet langer dan een uur rijden is vanaf het vliegveld Alicante of Valencia. Liefst nog wat korter.

Reisinformatie

Locatie: in de buurt van Alicante of Valencia.
Verblijf: maximaal 60 minuten rijden vanaf airport Alicante of Valencia
Aankomst: in de middag op dag 1
Vertrek: in de middag of begin avond op dag 3
Vlucht: boek je zelf vanaf jouw favo locatie en moment (al voor 100 euro retour)

Waarom zelf een vlucht boeken? Omdat ik niet weet via welke luchthaven jij het liefste vliegt. Daarnaast komt het vaak voor dat mensen een paar dagen er aan plakken om zelf nog even Spanje in te gaan. Is het op reis gaan al een avontuur voor jou? Ik help en support je met alle liefde bij het boeken van een vlucht en wat er bij komt kijken. You got this!

Hoe kom ik vanaf het vliegveld naar de villa? Als je het fijn vindt om tijdens de week ook te kunnen gaan en staan waar je wil, dan kun je er voor kiezen om een auto te huren die je vanaf het vliegveld op kunt halen (vanaf 100 euro). Andere optie is dat je de (rechtstreekse) bus pakt vanaf de luchthaven naar Calp (kost zo’n 10 euro). Zie je dit allemaal niet zitten dan kan ik regelen dat je met de auto gehaald wordt (kost 50 euro).

Verzekering: Goed om voor jezelf even te checken of je een reisverzekering hebt, zowel voor privé of zakelijk. Bel even je ‘verzekeringsmannetje’ en stem even af wat nodig is 🙂 zodat je goed verzekerd op reis kan gaan. Zelfde geldt voor een annuleringsverzekering.

Investering 

Ben jij een enthousiaste ondernemer en roept alles in jou: jaaaa dit wil ik?! Dan is het goed om te weten wat je investering is voor deze Meerdaagse is en wat je daarvoor krijgt. De investering is €2000,- exclusief b.t.w. Dit bevat:

– Verblijf van 3 dagen en 2 nachten in Spanje op een datum in november;
– Volledig verzorgd: je hoeft niets te doen qua huishouden/koken
– Alle maaltijden en tussendoortjes (kan ook gluten-, lactosevrij, plantaardig)
– 2 één op één sparringsessies
– 2 één op één praktische sessies
– 2 één op één coachcalls (voorafgaand en achteraf)
– 1 Live terugkomdagdeel (medio februari 2023)
– Weekplanner voor ondernemers 
– Social Media Canvas

Heb jij nu zin om écht 100% voor jouw ondernemersdroom te gaan of je bedrijf naar the next level brengen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Wil je meer uit je online media halen maar weet je niet goed waar je moet beginnen en/of hoe je dit het beste aan kan pakken?  Laten we tijdens de Business Boost Meerdaagse samen chill knallen.

Jippie, dit wil ik!

Ben je er uit en wil je graag deelnemen of twijfel je nog omdat je niet zeker weet of het wat voor jou is? Stuur me even een berichtje of bel mij op 06-43456343. Dan kunnen we het er even over hebben en even kennismaken. Ben je er al helemaal uit? Hoppaaa klik op die knop en meld je aan. Woop woop!

Dit lijkt me tof, ik kom graag naar Spanje

 

Slider iDees gaan met die banaan

 

Over Desiree

Misschien lees je dit wel en denk je, leuk verhaal en klinkt goed…maar wie regelt dit nou eigenlijk allemaal? Nou dat ben ik, Désirée, 36 jaar en 10 jaar onderneemster. Ondernemen zit in mijn bloed. Van jongs af aan regelde ik al van alles en bedacht ik manieren om geld te verdienen. Iets met een appel verkopen en daar snoepjes voor terugkopen 😉 je moet wat als je geen snoep mocht pakken van je moeder haha. Nou goed. Toen ik 14 was wist ik al dat ik wilde ondernemen en toen ik na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen niet aan de baan kwam, zette ik de stap en begon ik voor mezelf met mijn bedrijf iDees online.

Ik heb voor veel bedrijven de social media verzorgd van het uitzetten van strategieën tot aan het volledig beheren van alle profielen. Ik was altijd voor mijn klanten het communicatiemeisje die van alles op kon pakken; van websites maken tot aan teksten schrijven, van nieuwsbrieven versturen tot aan het ontwerpen van flyers en het maken van video’s. Al met al heb ik heel wat praktische ervaring om je mee op weg te helpen op gebied van (online) communicatie. Inmiddels doe ik geen uitvoerend werk meer voor andere ondernemers maar doe ik nog steeds alles voor mijn eigen bedrijf, zodat ik lekker bij blijf.

Ook zit mijn expertise op het gebied van mindset, selfcare en plannen. Ik hou van een positieve mindset en vind het super interessant om samen te kijken waar bij jou de blokkade zit (wat voor jou natuurlijk niet zo leuk is) waardoor jij maar niet dichter bij je ondernemersdromen komt. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen als ondernemer, want daar ligt de basis van de flow in je bedrijf. Ook daarin inspireer ik je graag. Én plannen, ja, ik hou er van. Niet dat ik me er zo goed aan kan houden haha. Maar ik kan je goed helpen om groot te denken, je groeistappen concreet te maken en vooral de focus terug te krijgen en te behouden.

Dees in een notendop. I Mocht je nog meer over mij willen weten kijk dan even op mijn over-pagina of check mijn LinkedIn-profiel. Op deze laatste kun je ook lezen wat ervaringen van andere ondernemers zijn. Én je bent ook van harte welkom om mij te volgen op mijn socials: Facebook iDees online, Facebook Ondernemersacademie, LinkedIn iDees online, LinkedIn Ondernemersacademie, Instagram iDees online  en/of Instagram Ondernemersacademie

Veel gestelde vragen


Heb ik een concreet vraagstuk nodig?

Ja uiteraard kun je dan ook mee gaan. We gaan verschillende sessies doen waardoor jij vanzelf input krijgt over waar jij mee aan de slag kan gaan. Lekker laten komen wat er komt. Kan de meest verrassende resultaten geven.

Ik onderneem al jaren, sluit het dan wel aan?
Ja zeker! Ook dan is het interessant om deel te nemen. Want voor je het weet zit je in de ondernemerssleur en heb je niet meer door dat je eigenlijk niet meer aan het doen bent wat je het liefste zou willen. Het is fijn om even met een kritische blik naar je bedrijf te kijken en te ontdekken waar je bij kunt schaven. Daarnaast kun je de week ook gebruiken om nieuwe (online) producten of diensten te gaan ontwikkelen. Of om je socials eens een goede boost te geven.

Ik zet social media al heel actief in, kan ik nog wel wat leren?
Ja, zeker! Dat geloof ik 100%. Je kunt o.a.  leren hoe je een strategie uitzet en hoe je die elk kwartaal aanscherpt. Zo ga je er steeds meer uithalen. En vooral: minder schieten met hagel én efficiënter aan de slag. Als jij wel behoefte hebt aan een rode draad en wil weten welke berichten jij kunt plaatsen om je doelen te bereiken, meer klanten wil trekken met behulp van social media….dat ben je hier op het juiste adres.

Is het alleen voor ondernemers die wat met online media willen?
Nee, zeker niet. Het is voor elke ondernemer die aan zijn/ haar bedrijf wil werken. Of zelf nog een: aan jezelf wil werken als ondernemer. Want ook dat is een belangrijke pijler in het ondernemerschap.

Ik doe nog helemaal niets met social media, is dat erg?
Nee hoor maakt niet uit. Als je er wel mee bezig wil dan kun je in deze week bv leren hoe je social media in kan zetten op je eigen manier en vooral ook op een efficiënte manier om de leukste klanten aan te trekken. Wil je er niets mee, ook oké. In wat we doen zit alle ruimte om die thema’s op tafel te gooien waar jij je in wil ontwikkelen.

Ik onderneem al even en doe ook al veel met online. Kan ik hier nog wel van leren?
Ja, zeker kan dat. Het programma is vraaggericht opgezet. Jij bepaald waar je in wilt groeien en daar stemmen we de inhoud op af. Er is veel ruimte om je eigen topics op tafel te leggen. Ook genoeg ruimte voor verdieping. Juist door de koppen samen te steken zul je verrast staan van wat er uit komt. Genoeg groeikansen. Het helpt altijd als een andere ondernemers met een frisse blik naar je bedrijf kijkt.

Ik heb nog geen bedrijf en weet ook nog niet 100% zeker of ik een bedrijf wil starten. Kan ik dan wel mee?
De week kun je heel goed gebruiken om te onderzoeken of het ondernemerschap wat voor jou is én zo ja wat je dan zou kunnen doen. Ik heb diverse online tools en werkboeken die je kunnen helpen in de ontdekkingstocht én je hebt een fijne sparringspartner aan tafel. Misschien heb je na de meerdaagse wel het inzicht wat je wil gaan doen en ben je niet meer te houden om van start te gaan.

Is het alleen voor ondernemers?
Ja, dat klopt. Het maakt niet uit hoe lang je onderneemt. Juist de mix werkt leuk. Net als de verschillende vakgebieden waar iedereen actief in is. Iedereen heeft bepaalde talenten, kwaliteiten en ervaringen en dat maakt het heel tof. Op de meest onverwachte manieren kun je elkaar versterken. Moet ik al ingeschreven staan bij de KvK om deel te mogen nemen? Nee hoor, dat is niet nodig. Als je mee wil om zo een flitsende start met je bedrijf te maken en b.v. bezig wil gaan met het ontwikkelen van je aanbod, dan kun je ook gewoon mee. Juist leuk. Kun je het in één keer goed doen en weer leren van de andere ondernemers die misschien al wat verder zijn.
Wat als COVID weer opduikt?
Nou, dat gaat gewoon niet gebeuren heb ik besloten. Gaan we niet doen. We gaan gewoon. Alle grenzen blijven open, zonder regels, vaccinatieverplichting en toestanden. Dus gooi deze gedachte maar in een wolkje en blaas hem heeeeeel ver weg. Zit je er nog steeds mee? Bel me even, dan kunnen we het er even over hebben. 🙂 Het gaat gewoon door. Mocht die donderwolk toch openbreken en je een QR-code nodig zijn om te reizen o.i.d., dan overleggen we even hoe en wat. Je kunt je centen terugkrijgen of we plannen de meerdaagse op een toffe locatie in Nederland.

Gegevens

Begin:
1 november 2022 @ 10:00
Einde:
24 november 2022 @ 16:00
Kosten:
€2000
Evenement Categorie:
Site:
http://www.ideesonline.nl/desiree

Organisator

Désirée Wassing-Boerema
Telefoon:
0643456343
E-mail:
info@ideesonline.nl

Locatie

Spanje
Spanje + Google Maps
Scroll naar boven